Foto: Ģirts Raģelis
 
Redakcijas sleja
09.01.2023

Atvadu vēstules pirmā daļa

Komentē
0

Šīs vēl nav atvadas, bet atvadu sākums gan. Šodien esam izziņojuši vakanci "Satori" galvenā redaktora amatam. Man šajā darbā atlikuši nepilni trīs mēneši, līdz aprīlim. Kad sāku šo darbu 2019. gada sākumā, biju plānojis tam veltīt maksimums piecus, minimums trīs gadus, beigu beigās sanāks precīzi četri, gluži kā valdības termiņš.

Šajā brīdī šķiet būtiski pateikt divas lietas. Pirmkārt, par iemesliem – lēmums ir mans; esmu sapratis, ka man pienācis laiks atslēgties, lai dotos studēt uz citām zemēm. Cauri pandēmijai un karam darbs informatīvajā telpā ir bijis ārkārtīgi intensīvs – domāju, ka "Satori" šajā posmā kopumā ir izdevies strādāt veiksmīgi, taču šis ir īstais brīdis, lai pārskatītu žurnāla fokusu un komandā sagaidītu kādu ar jaunu sparu.

Otrkārt, par pašu vakanci. Šis ir bijis atbildīgākais, sarežģītākais, aizraujošākais, piepildošākais un laimīgākais laiks manā līdzšinējā dzīvē. Tik fantastisks cilvēku loks, tik atsaucīga un atbalstoša vide – par iespēju šo darbu darīt es būšu pateicīgs vienmēr, patiesi un no sirds. "Satori" ir nevalstiskas organizācijas izdots kultūras medijs – tas ir stipri prasīgs darba ietvars, toties tam piemīt reāli jūtama vērtība un jēga.

Tāpēc sirsnīgi aicinu pieteikties katru, kam šis uzsaukums rada interesi. Es nezinu labāku darbu, un man arī personīgi ir svarīgi, lai šo darbu turpinātu īstais cilvēks.

Visbeidzot, plašāk par to rakstīšu savā pēdējā slejā, bet jau tagad gribu pateikt – paldies autoriem, paldies lasītājiem, paldies kolēģiem – šis ir bijis liels gods. Informācija par pieteikšanos vakancei meklējama šeit.

Tēmas

Henriks Eliass Zēgners

Henriks Eliass Zēgners ir dzejnieks, no 2019. līdz 2023. gadam bijis interneta žurnāla "Satori" galvenais redaktors.

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!