Foto: "Unsplash"
 
Sabiedrība
14.10.2020

10 jaunas sazvērestības teorijas, kurām noticēt jau ŠODIEN

Komentē
0

Vai tev, manu mīļo "Satori" lasītāj, gribētos ticēt sazvērestības teorijām, tomēr tu esi pārāk stilīgs, lai kā aita sekotu tādam meinstrīmam kā idejai, ka Covid-19 ir izdomāts un zeme ir plakana? Es saprotu tavu sāpi, tādēļ esmu izstrādājusi jaunas, pavisam svaigas, nekur nedzirdētas sazvērestību teorijas, kurām vari sākt sekot jau šodien.

1. Vai esat dzirdējuši teoriju, ka Somija nemaz neeksistē, jo Aukstā kara laikā to izgudroja Japāna un PSRS, lai sadalītu zivju ķeršanas tiesības Baltijas jūrā? Latvijā savukārt neeksistē Āgenskalns. Tā ir virtuāli radīta vieta Rīgā, kas ir zaļa un ar kokiem, un to ir izdomājusi partija "Progresīvie", lai bīdītu savas intereses. Līdzko vajag piemēru par to, ka "cilvēki izvēlas dzīvot rajonos, kuros ir zaļš un ir parki", tiek digitāli saģenerētas fotogrāfijas no "Āgenskalna". Tiem, kas saka, ka ir no Āgenskalna, neticiet, jo viņi visi ir vai nu uzpirkti, vai mākslīgās realitātes radītas hologrammas. Aiz tā visa stāv zaļais lobijs.

2. Latvijā geju laulības ienāks, pateicoties seriālam "Ugunsgrēks". Līdzīgi kā tīņu seriāls "Saved by the Bell" bija veidots, lai izplatītu starp jauniešiem sātanismu, seriāls "Ugunsgrēks" tika veidots, lai iznīcinātu laulības institūtu Latvijā. Ne velti tajā notiek krāpšana un necieņa pret laulību kā tādu. Viss sākās ar "Ugunsgrēku" un beidzas ar geju laulībām. Nav sakritība, ka nosaukumā arī ir vārds "grēks", kas tiešā veidā norāda uz seriāla patieso mērķi – sēt grēku Latvijas tikumiskajā dzīvesziņā.

3. Vai kādreiz esat gribējuši uzzināt, kas ir Latvijas ķirzakcilvēki? To ir pavisam viegli noskaidrot. Latvijas populārākā ķirzaka ir pļavas ķirzaka. Kas pārdod apvārdotu ūdeni un parādās medijos, lai gan viņam nav nekādu zināšanu ne par vienu jomu? Jānis Pļaviņš! Sakritība? Nedomāju.

4. Nesen parādījies termins "plandēmija" – plānota epidēmija. Covid-19 sazvērestību sakarā cilvēki domā, ka tā izgudrota kaut kur ASV vai masonu ģenerālsekretariātā un izplatīta pa visu pasauli. Mērķis, protams, ir kontrolēt visu cilvēku rīcību. Tomēr nebaidīšos jums ziņot, ka īstā plandēmija ir modē nākusī prakse nēsāt sandales ar zeķēm. Tas turklāt ir tikai sākums! Pavisam drīz paliks vēsāks un cilvēki parastās zeķes nomainīs ar ko? Pilnīgi pareizi! Ar vilnas zeķēm! Kam tas ir izdevīgi? Brīvdabas muzejam un Vecrīgas mazo tirgotāju mafijai! Vakar Instagram skatos – Agnesei Kleinai ir pūkainas (!!!) sandales, kurās ievilktas kājas zeķēs! Sakritība? Nedomāju!

5. Vēlēšanās mēs neievēlam cilvēkus, bet gan garus. Jā, ne velti vēlēšanas ir vārds, kas nāk no vārda "veļi". Ja kādi no jūsu draugiem ir ievēlēti (lai gan pareizāk būtu teikt – "ievelēti") – lūdzu, esiet pret viņiem maigi! Viņi, visdrīzāk, nezina, ka pārstāv garu pasauli. Un sadusmot garus mēs noteikti negribētu! Labā ziņa ir tā, ka tas ir atgriezenisks process. Ja cilvēks nestartē nākamajās vēlēšanās, viņš atgriežas no veļu pasaules pēc apmēram 34 dienām.

6. Jaunups neeksistē. Viņš ir hologramma, kuru izdomājusi VEF mafija (VEF – Viltus Esības Filma), lai noslēptu savus īstos sponsorus.

7. Tā nav sakritība – cilvēki, kas ir iemīlējušies un dzīvo funkcionālās attiecībās, paliek resni. Mediji mums mēģina ieskaidrot, ka tie ir ēšanas paradumi, kas pie vainas, kaut gan patiesībā no mums tiek slēpts tas, ka cilvēki resnē no mīlestības. Buda ir laimīgs un resns. Sakritība? Nedomāju. Gribi būt tievs? Izvairies no mīlestības!

8. Daudzi mēdz teikt, ka mūsdienās laiks iet ātrāk nekā pagātnē. Daži to skaidro ar dzīves ritmu. Patiesībā mūsdienās laiks iet lēnāk, bet, lai novērstu mūsu uzmanību no Patiesības, tiek teikts, ka laiks patiesībā iet ātrāk. Pēc kā es spriežu? Katrs kritiski domājošs cilvēks pamanīs, ka agrāk cilvēku dzīvildze bija trīsdesmit gadu un sievietes, kam bija tikai divdesmit gadu, izskatījās tā, kā izskatās šodienas vecmāmiņas. Muļķi to skaidro ar slimībām (it kā tagad nebūtu slimību!) un smagu fizisku darbu (it kā biroja darbs būtu baigi vieglais!), bet kritiski domājošie saprot, ka tas viss ir saistīts ar to, ka mūsdienās viena stunda aizvieto agrāko laiku 4,6 minūtes.

9. Lietuvas valdībai pieder caur GPS kontrolētu siļķu armija, kas rudeņos rada vētras pie Latvijas krastiem, savukārt vasarās Baltijas jūras ūdeni sakuļ tādā veidā, lai Latvijas pludmalēs tas būtu vēss, bet Palangā – silts.

10. Bonusā – manas draudzenes Agates iesūtītā teorija (pilnībā ticama): baložu mazuļi neeksistē. Baloži vienkārši rodas, kad pietiekami daudz zvirbuļu saplūst kopā vienā masā. Un tās reizes, kad kāds mēģina šo teoriju apgāzt ar baložu mazuļu "bildēm" un apgalvojumiem, ka viņi vienkārši ir ļoti neglīti, tāpēc viņus neviens nebildē, protams, ir kārtējais sorosītu sponsorētais absurds.

Atveriet acis! Skatieties apkārt! Domājiet kritiski! Patiesība ir tur ārā!

 

 

Raksts ir sagatavots ar Sabiedrības integrācijas fonda finansiālu atbalstu no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. #NVOfonds2020"

Tēmas

Linda Curika

Man ir grāds politikas zinātnē un pētniecības pagātne. Agrāk pētīju iekļaujošu izglītību. Interesējos par dzimumu līdztiesību. Nepatīk pašmērķīgi un garlaicīgi teksti un sarunas. Patīk suņi.

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!