Jerome Burcheal
pirms 2 gadiem
Sveiki,

Vai esat biznesa vīrietis vai sieviete?, Vai jums ir nepieciešams aizdevums? Vai jūs interesē jebkura veida aizdevuma saņemšana? vai jums ir kāds finansiāls juceklis, vai jums ir nepieciešami līdzekļi sava biznesa uzsākšanai? Vai jums ir nepieciešams aizdevums, lai nokārtotu parādu vai nomaksātu rēķinus un sāktu labu biznesu? Vai jums ir zems kredītreitings un jums ir grūti iegūt kapitāla aizdevumu no vietējām bankām/citām finanšu iestādēm? , sazinieties ar mums, izmantojot uzņēmuma e-pastu: [email protected]

Sazinieties ar Whatsapp: +12149748303
Ar laba vēlējumiem,

Wagner Clerk
pirms 2 gadiem
Sveiki visi!
Es esmu privāts aizdevējs, es piedāvāju aizdevumu 2% apmērā, tas ir likumīgs uzņēmums ar godu un atšķirību, mēs esam gatavi jums palīdzēt jebkurā jūsu finansiālajā problēmā, mēs piedāvājam visa veida aizdevumu, tāpēc, ja jūs interesē šis aizdevuma piedāvājums lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu: ([email protected]) Norādiet arī tālāk norādīto informāciju, lai mēs varētu nekavējoties turpināt aizdevumu.

Vārds:
Nepieciešamā summa:
Ilgums:a
valsts:
Aizdevuma mērķis:
Mēneša ienākumi:
Telefona numurs:
Sazinieties ar mums, norādot iepriekš minēto informāciju pa e-pastu: [email protected]
Ar cieņu jums visiem.

jurniece
pirms 2 gadiem
Pacifists un kareivis? Manuprāt, neiespējami. Kolektīvā atbildība? Nedomāju. Arī Vācijas gadījumā. Katrā valstī ir cilvēki, kas neatbalsta kādu savas valdības realizēto politiku. Arī Krievijā ir daudzi, kas tādā vai citādā veidā to demonstrē. Prasīt no viņiem atbildību, manuprāt, ir negodīgi. Vai amerikāņi jutās kolektīvi atbildīgi, kad ASV uzmeta atombumbu Japānai?

Dzintars A
pirms 2 gadiem
> Pacifists un kareivis?
Atbilde: filma, kura bāzēta uz patiesiem faktiem - Kauja par Heksoridžu.
Labs ieskats https://www.youtube.com/watch?v=WRyLYBlPDtw
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!