Zane Bērziņa
pirms 8 mēnešiem
Ļoti labs raksts. Vēl pagājušajā nedēļā 3gadniekam, izejot no lidostas Rīga termināla un netiekot lidmašīnā (vēl bija ciet, jo tīrīja, bet cilvēki ārā gaidīja), neļāva čurāt lidmašīnas parkošanās vietā, bet ko darīt - jārisina pašai. Kad tā lieta bija nodarīta, tad man pienāca klāt, ilgi un stingrā balsī brīdināja, ka lidmašīna kavēsies, jo vajadzēs visu dienestiem satīrīt un man pienāks no Ryanair rēķins. Ā, vēl es nesaprotot, ko esmu izdarījusi. Un visiem ir bērni, to nedrīkstot izmantot kā aizbildinājumu.

jurniece
pirms 8 mēnešiem
Un te varētu iestarpināt kaut ko pagājušo Dziesmu svētku zīmē. Par tualetēm Mežaparkā. Netiku lasījusi nekādus komentārus šajā sakarā, tad varētu pieņemt, ka viss ir uzlabojies. Taču visas iepriekšējās reizes, cik esmu bijusi Mežaparkā uz dažādiem masu pasākumiem gan lielo Svētku laikā

jurniece
pirms 8 mēnešiem
Atvainojos. Tehniska kļūme. Turpinu. Līdz šim mana pieredze ar Mežaparka tualetēm bija šausminoša. Un tas ir dīvaini, ka mums joprojām labierīcības publiskās vietās nav pirmais par ko tiek domāts veidojot apbrīnojamus pat augsti tehnoloģiskus un mākslinieciskus objektus. Laikam tomēr joprojām vēl neesam īsti attīstīta sabiedrība.

ana nas
pirms 9 mēnešiem
Foršs raksts!
Atcerējos par skulptūru vienā parkā Frankfurtē, kurā drīkst iet iekšā un čurāt. Skulptūras aprakstā bija lasāms, ka čurāt vajag gan banku darbiniekiem, kas strādā tuvējās augstceltnēs, gan bezpajumtniekiem un narkomāniem, kas parku izmanto savām vajadzībām.
https://www.mmk.art/en/whats-on/cyprien-gaillard-1
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!