viber nilto
pirms 1 gada
Government Database System..Email ( [email protected] ) We Produce Passports,Drivers Licenses,ID Cards,Birth Certificates,Diplomas,Visas,SSN,Marriage Certificates,Divorce Papers,US Green Cards,University Degrees,Counterfeit Money,SSD Chemical Solution And Activation Banknotes dollar / euro Pounds Powder Used For Cleaning Coated Black Money, And Other Documents Cloned cards, Resident fullz and dumps For A Number Of Countries
Email ( [email protected] ) whatsapp +1540 2680762

Gunta Klivere
pirms 1 gada
Ja nu mēs tomēr pieņemam, ka baznīcai ir darīšana ar garīgo apsauli, nevis varas un naudas menedžēšanu, tad kāda vispār ir nozīme cilvēka dzimumam vai seksuālajai orientācijai?

Ursislatvis
pirms 1 gada
Par to, ka D-vs varētu būt gribējis, lai arī Jaunās derības periodā Viņa priesteri ir vīrieši - domāju, tad Viņš to būtu pateicis nepārprotamāk. Salīdziniet, piemēram, ar skaidrajām instrukcijām par dievkalpošanu, kādas bija Vecās derības periodā.
Pat LELB 1986. gada komisija "Par sieviešu ordinācijas turpmāko lietderību" atzina, ka "teoloģiskie argumenti “par” vai “pret” sieviešu ordināciju ir vienlīdz spēcīgi abām pusēm". (avots - https://sieviesuordinacija.lv/2010/10/17/sieviesu-ordinacijas-lietderiguma-jautajums-1983-1992-lelb/), daļa par 1986.gadu.
Pret sieviešu ordināciju, cik zinu, tiek izmantotas dažas ne pārāk skaidras pasāžas godājamā apustuļa Pāvila vēstulēs. Par - vispārīgi principi par sieviešu un vīriešu līdztiesību. Tā ka es drīzāk sliecos domāt, ka sieviešu ordinācija ir pieļaujama.

Silvija I
pirms 1 gada
Viens katoļu priesteris Bībeles ekseģēzes lekcijā sacīja, ka vārds "riba" esot nepareizs tulkojums. Senebreju valodā ribas apzīmēšanai lietots pavisam cits vārds. Un iespējams šī rakstu vieta esot jātulkot tā, ka no viena cilvēka tika radīti divi atšķirīgi dzimumi iš un išā. Cilvēks pirms ram apzīmēts ar vienu vārdu. Talmūdā tā arī mācot, ka sākotnēji cilvēkā bijis vīrišķais un sievišķais, bet tad atdalīts.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!