Harry Tom
pirms 7 mēnešiem
CONSULT AN AUTHORIZED USDT/BITCOIN RECOVERY HACKER - ALPHA KEY

After becoming a victim of a cryptocurrency investment scam and needing help recovering over $234,780 in bitcoin from the con artists, I will be proud to recommend you all to ALPHA KEY RECOVERY as the legal and reputable recovery expert out there. You can reach their support team by using the information below.
Email address: [email protected].
text message: +12179740043
Website:https://alphakey6.wixsite.com/alpha-key

Andis Kalviskis
pirms 7 mēnešiem
Tavistokas klīnika (UK)  ir aizklapēta ciet… pasaule tomēr mainās pa spirāli. Vai uz augšu - tas ir jautājums.

Samta Zaiga
pirms 7 mēnešiem
Nožēlojami ad-hominem. Kad nav argumentu, tad tas vien atliek. Mēs arī tā mākam - woke mucā audzis, pa spundi barots.

slikts  
pirms 7 mēnešiem
Kvīru teorija ir kārtējais bubulis cilvēkiem, kas to nemaz nevar paskaidrot, un "LGB bez T" tieši tāpat ir aizsegs homofobijai, un tāpēc tik bieži arī nāk komplektā ar seksismu un visu pārējo nacistveidīgumu.

slikts  
pirms 7 mēnešiem
Forši, kā var kaut ko pasludināt par manipulāciju, bet nekā nepamatot, bet tā ir realitāte, ka dzimuma disforija nāk ar depresijas un pašnāvības riskiem, un ceturtā klase nav par agru par to izglītot, jo jau tad sākas pubertāte.

Ieva Vilciņa
pirms 7 mēnešiem
Klasiskā manipulēšana ar draudiem, ka pusaudži izdarīs pašnāvību, ja viņu sociālā/hormonālā/ķirurģiskā tranzīcija netiks atbalstīta. Tas viss jau ir dzirdēts. Latvija reāli atpaliek. Protams, ka jābūt iejūtīgiem pret pusaudžu problēmām, neviens to neapstrīd. Tajā pašā laikā bērniem noteikti nevajag atsevišķi stāstīt par transpersonām, plūstošām dzimtēm, kur nu vēl ceturtajā klasē, kad bērnam vēl ir ļoti maza izpratne par dzīvi, bioloģiju un cilvēku kā tādu. Cienīt un pieņemt citus cilvēkus toties var mācīt jau bērnudārzā. Primāri ir jārisina citas problēmas - jāizglīto skolotāji, kuri bieži paši ir stereotipu atražotāji, jāārstē pusaudžu depresija, trauksme, autisms, anoreksija, homofobija, jādziedē vardabības traumas un jāmāca bioloģija - jo dzimumu nevar mainīt, var tikai daļēji mainīt sekundārās dzimumpazīmes. Kaut kad jāpastāsta bērniem vienkāršiem vārdiem un ar cieņu par homoseksuālisma un biseksuālisma eksistenci, ka tas ir bioloģisks fakts visās sabiedrībās, kas vienmēr tā ir bijis. Jāmāca mīlēt un pieņemt savu ķermeni, jāstiprina no stereotipiem brīva vide, kurā bērni un jaunieši jūtas droši eksperimentēt ar modi, ārējo izskatu, dažādām interesēm, vidi, kurā meitenes un sievietes jūt, ka viņas drīkst būt jebkas, arī lieliskas barbijas, arī lieliskas butch lezbietes, mājsaimnieces un zinātnieces, un tiek cienītas un novērtētas, vīriešiem var būt pilnīgi jebkādas intereses, vīriešiem drīkst patikt traktori, meikaps un skaistas drēbes, vīrieši drīkst būt lieliski sisy geji, biseksuāli, vai jebkādi, kādi vien vēlas, bez vajadzības "kļūt par kādu citu" vai nodarīt pāri savam ķermenim un garam. Izglītošanas sākotnējais nolūks varbūt ir bijis labs, bet šeit pastāv pārāk liels social contagion risks. Jāizglīto ir ārsti un skolotāji. Minētais Nila Saksa Konstantinova raksts ir labs, palasiet.

Lakrica Lakrica
pirms 7 mēnešiem
bet priekš kam skolā vispār mācīt sex-edu? atstājiet to vecākiem, lai skaidro kā rodas bērni un geji. Vai paaugsies un paši ar laiku visu iemācīsies. Visam savs laiks. Lai skolā māca ģeogrāfiju, algebru u.t.t. un nebāžas virsū ar seksuālām lietām vispār.
Šie ideoloģiskie aktīvisti domā, ka bērni ir muļķi un neko nesaprot, bet tā nav, saprot un kā vēl.

Samta Zaiga
pirms 7 mēnešiem
Sen nebiju satori.lv iegriezies. Apgalvojums "Šajā skaļajā diskusijā, sargājot sabiedrību no apšaubāmiem masveida dzimummaiņas draudiem, šķiet, pazudis pats galvenais – apziņa, ka šiem cilvēkiem ir nepieciešams atbalsts" ir klaji nepatiess, jo Konstantinovs kā reizi runā par to, kā tieši reāli šai jauniešu grupai palīdzēt, nevis grūst viņus dziļāk izmisumā. Un "skaļā diskusija" ir bērnu vecāku protests par to, vai Kvīru Teorijas pamati ir jāmāca viņu bērniem, pamatskolniekiem, nevis ka nevajag sex-ed kā tādu. Par saturu, Karl, par saturu! Tāds neveiksmīgs Strawman jums sanācis. Kā arī, kā jau kārtīgam demagogam, Appeal to Emotion logical fallacy. Vai tas ir autora apzinātas gribas akts neredzēt acīmredzamo (sieviete nevar būt vīrietis), vai arī spēcīga, bet neapzināta kognitīvā disonanse? Vai autora rakstītais tiešām atspoguļo viņa viedokli, jeb kārtējo reizi ir mēģināts uzrakstīt non-player character programmu un saukļus, ko iedot lietot citiem satoristiem, lai tikai viņiem (visdrīzāk, "viņām") nesāktos autonomas domāšanas process.

Jo Satori, lielie alfabēta komūnas sabiedrotie, kā jau kārtīgi provinciāļi laikam vēl neko nav dzirdējuši par to, ka Rietumu pasaulē LGB jau labu laiku kratās no T un pārējiem burtiem vaļā, jo Transseksuālisma kustības psihiski nestabilo aktīvistu(!) agresīvā un bieži kriminālā rīcība ļoti kaitē tam mērķim, par ko LGB daudzus desmitus gadu ir cīnījušies - lai sabiedrība viņus uztver kā normālus un parastus cilvēkus, kas praktiski jau gandrīz bija sasniegts.

Dzintars A
pirms 7 mēnešiem
Man arī bērnībā patika māžoties, ko šodien varētu definēt kā manas dzimtes identitātes neatbilstību bioloģiskajam dzimumam. Par laimi - tad tādu "speciālisti" nebija uz kuriem attiektos sekojoša mana šodienas attieksme: "speciālist" jums ārstu vajag - ieteiktu Nilu.

Kas nav skaidrs? - šī psihiskā novirze ir psihiatru bizness - tāpēc ir jākropļo bērni, jeb jārada topošie pacienti. Laikā kad bērnam jāmāca kritiski domāt: kas labs, kas slikts. Kur jāmāca: nepareizais - graus tavu dzīvi un šo nosaukt par "mobingu" ir nekas cits kā: mobings! Izdabāt fantāzijām, kuras neatbilst realitātei nav skola, bet ideoloģisks, cilvēcei naidīgs, strāvojums!

L P
pirms 7 mēnešiem
Lai nu kā, pusaugu vecumā pirms gadiem 40 man šķita, ka īstenībā es jau vairāk esmu vīrietis. Tikai pati pie sevis domāju, ka būtu reti tizls un vārgs vīrietis. Ā, un pašnāvībai arī biju gatava. Kā daudzi pusaudži.

Lieki teikt, ka šāda veida plaši tiražēta informācija "no augstiem plauktiem" mani varbūt pagrūstu uz vēl sliktāka ceļa, kāds man jau tā ir bijis.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!