Clara Smith
pirms 1 gada
Contact Dr Ozigidon if you have been trying to conceive, I never thought I'd be writing this message but after 5 years of infertility and nearly lost my marriage due to not being able to have a child after suffering from PCOS and my TUBES ARE TIED, and severe endometriosis and scanning, I was told that IVF was the only option. This was something we could not afford and had almost given up hope of becoming a parent. A friend of mine recommended Dr Ozigidon to me and persuaded me to contact him, I finally contacted him and he made a spiritual breakthrough to get me pregnant with his powerful spell, within 2 weeks I was pregnant (naturally!!!) and my tube was untied as instructed by this powerful sorcerer. Now! I gave birth to healthy twins in February. I am writing this testimony for those women who are facing the same challenges or even more, depressed with no light at the end of the tunnel. Give Dr Ozigidon a try to help you solve your problem, and hopefully you'll have the same success that I have had. His email address ([email protected]) . Call or Whats-App him +2349054750112. I wish you all happiness in your marriages.

Ewitta de Taurenitta
pirms 1 gada
Es gribu teikt, ka cilvēks, kuram ir suns un bērns, darīs visu, lai no degošas mājas izglābtu gan suni, gan bērnu. Šāds jautājums būs strīdu iemesls tiem, kuriem ir tikai suns, tikai bērns, vai nav neviena ne otra, bet ir pliks viedoklis. Ja par cilvēka un dabas un dzīvnieku tēmu - es uzskatu, ka cilvēkam vispār nevajadzēja rasties uz šīs planētas - dabai, dzīvniekiem un planētai būtu labāk.

Skaisle Jatalniece
pirms 1 gada
Nē. Nepiekrītu. Vispār uzskatu,un kā šlesers saka,cieti- ka Ukrainas mājdzīvniekus Latvijā ievest nedrīkst.
No trakumsērgas mirst cilvēki. Un vēl es pieturos pie principa,ka nodzīti zirgi ir jānošauj,nevis jāļauj tiem mirt mokās.
Es nesen zvanīju RPP, jautāju,ko man darīt,ko es varu darīt,ka tas ir nenormāli,ko es redzu,kā tiek mocīti suņi. Raustīti ,iekaustīti,lamāti. 99% tās ir zemiska ļauna izskata sievietes. Esot jāfiksē pārkāpums. Tad,jā,citādi nē.
Un tsd šito sauc par dzīvniekmīlestību? Nē. Es nexinu,kāda ir dzīvniekmīlestība,bet tā,ko redzu - tāda nav. Riskēt ar cilvēku dzīvībām ,lai glābtu dzīvniekys? Nē un viss

Dzintars A
pirms 1 gada
nu, nu - pielīdzināt suni bērnam! :)
Ir bijuši daudzi gadījumi, kad cilvēki lai izglābtos no bada nāves dod priekšroku suņa nonākšanai katlā.
Daudzas zemes polu izpētes ekspedīcijas balstoties uz šo principu ir sākotnēji plānotas - vilcējus(suņus) apēst tad, kad tiem vairs nav ko vilkt.
Uguns "paralizē" dzīvniekus, tāpēc, personīgi es, ja suni ar vienu roku nevarētu pasist azotē un ar otru bērnu, vai man būtu mitra sega, kura sedz tikai divus - tad suni pamestu - tam teikdams: piedod.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!