John Goodman
pirms 7 mēnešiem
I was in total dismay when I lost my entire savings investing in cryptocurrency, I was contacted online by a lady through email pretending to be an account manager of a bank, who told me I could make double my savings through cryptocurrency investment, I never imagined it would be a scam and I was going to lose everything. It went on for weeks until I realized that I have been scammed. All hope was lost, I was devastated and broke, fortunately for me, I came across an article on my local bulletin about Elite Wizard Bitcoin Recovery, I contacted them and provided all the information regarding my case, I was amazed at how quickly they recovered my cryptocurrency funds and was able to trace down those scammers. I’m truly grateful for their service and I recommend them to everyone who needs to recover their funds urge you to contact them if you have lost your bitcoin USDT or ETH through bitcoin investment

Email: [email protected]

WhatsApp +1 (740) 688-0116

Ilze Briska
pirms 11 mēnešiem
Jā, Elita Kļaviņa! Tieši tā.

Aileen Beacker
pirms 11 mēnešiem
CryptoCurrency RecoveryMasters:

If you need any genuine hacker and you want to be prevented from the so called scammers who rip people of their money, Recovery Masters got you covered, He's a secured Hacker from USA who deal with cyber issues of all kind, such as WhatsApp hack, Facebook hack, Gmail hack, mobile phone hack, accounts hack, erase criminal records, websites hack, Bitcoin Trade, and other hack relating to cyber issues.
Visite RecoveryMasters or Contact them on
Email: ([email protected])
Don't forget to say Victoria perks Recommended you Note this is not free

Marija Magdalena Kredit
pirms 11 mēnešiem
Pozdrav svima. Moje ime je Maria Magdalena, samohrana sam majka troje djece, želim podijeliti opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobila zajam od 10,000 eura uz 3% od bogobojaznog čovjeka, gospodina Mikea Andersona. Ako ste zainteresirani za dobivanje kredita, obratite mu se, uvjeravam vas da je sigurno, hvala. E-mail adresa: ([email protected])

Marija Magdalena Kredit
pirms 11 mēnešiem
Pozdrav svima. Moje ime je Maria Magdalena, samohrana sam majka troje djece, želim podijeliti opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobila zajam od 10.000 eura uz 3% od bogobojaznog čovjeka, gospodina Mikea Andersona. Ako ste zainteresirani za dobivanje kredita, obratite mu se, uvjeravam vas da je sigurno, hvala. E-mail adresa: ([email protected])

Daiga Bindere
pirms 1 gada
Jā, ir kā Elita raksta. Tai skaitā. Bet kāpēc nerunājam par sievietes vardarbību pret bērniem (cik esam kaut vai tajā pat veikalā redzējuši dusmās šņācošu būtni), vai pret vīrieti (un nevajag teikt, ka mēs, mīļās, nemākam būt čūskas), vai reālu sievietes fizisku vardarbību pret vīrieti, kurš neuzdrošinās pretī pacelt roku? Sievietei. Un kuram izsauktā policija nenotic pat redzot miesas bojājumus. Vardarbība ir vardarbība, par to ir jārunā un pret to ir jāvēršas. Bet nespēlēsim vienos vārtos!

Anna Jēkabsone
pirms 1 gada
T.s. "jaunā ētika" ar pamatvērtību vidū priekšplānā klātesošajām cilvēcību un empātiju pret novecojošo brutālā spēka paradigmu. Ar katru dienu asāk jūtu to abu berzi un ir brīži, kad zūd ticība, ka mēs turpināsim eksistēt. Jo turpināsim, tikai pieaugot vairumam no mums un šim vairumam spējot pieņemt šo jauno

Alina Ozolina
pirms 1 gada
Cietuma sievietes reprezentē Latvijas vidējo ģimenes sievieti? Nesapratu, no kurienes jūs izzīdāt, ka "ģimene, kas patiesi ir Latvijā tradicionālā = sieviete, pakļauta varmākam, un bērni, kas to vēro un turpina varmākas un upura spēles savās ģimenēs nākotnē". Kas pierāda, ka šis modelis ir Latvijas vidējais statistiskais ģimenes modelis? Un kādā saistībā lietots vārdu salikums "tradicionālā ģimene"?
Vienīgā statistika, kas ir korekti lietota, ir tā, ka LV ir augstākais noslepkavoto sieviešu īpatsvars Eiropā. Vienīgais, jāpaskatās, vai līdzīgi nav arī ar vīriešiem.

Kate Gecevica
pirms 11 mēnešiem
Es domāju, ja ar kritisko domāšanu viss ir kārtībā, tad nav jābūt problēmām saprast no kurienes šis vārdu salikums "tradicionālā ģimene" ir cēlies un kāpēc ir tikai adekvāti tādu šajā kontekstā lietot. Statistika liecina, ka katra ceturtā sieviete Latvijā ir cietusi no vardarbības ģimenē, ja ne tradicionāla ģimene Latvijā ir tāda, kurā pacelt roku ir norma, tad kāda gan? Kā Jums balss raisās vispār iebilst?

Alina Ozolina
pirms 11 mēnešiem
Jūs atbildat par to, ko es nejautāju.
Ja ar tradicionālo ģimeni domā to, kura ir visizplatītākā Latvijā, tad precizēšu: ja skatās tikai pārus, tad par "statistiski tradicionālu" var skaitīt laulāto savienību. Latvijā laulātu pāru ir 5x vairāk nekā nereģistrētā kopdzīvē dzīvojošo (2022. g. CSP dati).
Ja skatāmies vardarbības rādītājus, tad precētas sievas pagaidu aizsardzību no vīriem meklēja 5-6x retāk nekā kopdzīvē dzīvojošas sievietes – no kopdzīvotāja. Tas nozīmē, ka vardarbības risks ir 5-6x augstāks tieši "statistiski netradicionālā pāra" sievietei, nekā sievai. (2022. g. Valsts policijas dati)

Guntis Kārkliņš
pirms 1 gada
Nu jā, ja ir daikts tad varmāka. Bet emocionālā vardarbība, kas neatstāj fiziskas pēdas jau neviens neredz, bet tā visbiežāk ir sieviešu rokās, un ja neiztur, noraujas, tad varmāka. Nesaku ka nav problēma, problēma ir liela bet tā nav vienpusēja.

JP .
pirms 11 mēnešiem
It kā būtu noslēpums, ka śī vietne ir vīriešu nīšanas citadele. Šeit mītošās feministes ar savu "līdztiesības" redzējumu, pseidostatistiku un pseidofaktiem kopā ar satelītu LGBT jau sen ir sapratuši, ka galvenais traucēklis jaunås pasaules dzimumu kroplību ieviešanai likudošanā ir vīrietis heteroseksuålais, tādēļ nav brīnums, ka ar tādu niknumu tas tiek apkarots. Interesanti, kāds stapdzimumu "kariņš" būs, kad feministes sāks saņemt kaut minimālu atgriezenisko saiti. Agrāk vai vēlāk tā sāksies.

Edīte
pirms 1 gada
Kā izpaužas pret vīrieti vērstā emocionālā vardarbība, kuras dēļ nākas “norauties” un nosist sievieti?
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!