Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
Godīgi - par spīti draudošajai nabadzībai - dodu ķīlā savus skaistos priekšzobus, ka šobrīd sabiedrības dezinformēšana , varas demagoģija - sit pušu padomju okupācijas laikus.
Lasu virsrakstu - RD ir spiesta parakstīt līgumu par 2 milj, kas ir pretlikumīgs. Lasu - nu kā vienmēr - līgums nav rīdzinieku, bet ir uzņēmēju interesēs, bet ja to neparakstīs, tad būs vēl sliktāk.
Līdzīga info bija par RS - nu ja darīs tā tad tik miljonus zaudēsim, ja tā - tad tik miljonus. Man nav variantu - man nav neviena pati informācijas drusciņa,kas dotu cerību, ka var pārvaldīt valsti un pilsētu godīgi un gudri.
Vai šis izcilais sižets svētdienas de facto ar kalnkaziņu un ameriku - nu 101 % sutkas un frišvagara reinkarnācija ! Un ja nu tie divi vien - nē, es visu latviešu tautu lieku par tādu sutku un globālos kungus - globālo lielkapitālu par tādu frišvagaru - un mūsu varas nenormālo klanīšos pasaules kungiem un savas tautas - suktas - pātagošana - atcerieties to vietu Purva bridējā, kur sutka nostučī Edgaru, tad ceļos nokritis nobučo roku frišvagaram, bet tas stipru un asu pātagas cirtienu vergam pa muguru - lai zin savu vietu - to, kas šodien notiek Latvijā es vērtēju tā un nekādi ne citādi
Es nezinu, kā nosaukt , kā akadēmiski definēt to laiku, kurā mēs šobrīd dzīvojam, bet es to vērtēju kā kaut ko tādu kas ir starp verdzību un pirmatnējo kapitālismu. Ja kāds šo laiku dēvē par demokrātiju -tad atkal jautājums - kāda demokrātija? Lielkapitālistu? Vergturu?

Par sazvērestības teorijām pat nav vērts spriest - ja varas elite mani grib sodīt, ka es nevalkāju masku, bet paši to nedara, ja grib lai es ievēroju likumus, bet paši tos neievēro - tad kas tas ir?

Tom Neuland
pirms 3 gadiem
Njā, mest vienā kaudzē faktu, ka šī krīze ir izrādījusies neticami izdevīga korporatīvajām interesēm, ka, vismaz Amerikas kontekstā (un mēs tak visi, gala beigās, esam Amerikas pilsoņi), korporācijas ir sagrābušās trilijonus dolāru "atbalstam", ka mazie biznesi bakrotē straujāk kā Lielās Depresijas laikā, mest to vienā kaudzē ar faktu, ka kaut kādi dīvaiņi feisbukā piesārņo sienu ar Geitas un Sorosa fiksācijām - jā, tā jau ir pavisam jauna līmeņa sofistika, Aristofāns varētu smelties iedvesmu Mākoņiem 2.0.
Tas pats attiecībā uz čipiem un G5. Visu moderno konspirāciju ur-teksts - Žilā Delēza "Kontroles Sabiedrība"; aprobežotās masas, kuras visur saskata Reihstāga degšanau. G5 vienkārši nozīmē ātrāku, labāku internetu un efektīvāku, precīzāku soļu skaitītāju. Un ideja, ka valdošā vara varētu vēlēties efektīvāk kontolēt savus subjektus? Paranoīdā šizofrēnija. Nekādu vēsturisku precendentu, līkne, it īpaši kopš 2001. gada, skaidri redzams ved pretī aizvien lielākai demokrātiskai brīvībai. Džulians Asānžš arī pūst kaut kādā Anglijas cietumā tikai hologramas kapacitātē, viņa ķermeniskais es brīvi skraidā pa pļavām un ķersta tauriņus.
Bet, metot lētu ironiju pie malas, šādi rakstiņi mani fascinē ne mazāk kā trakākās ķirzaku konspirācijas; patiesībā man šķiet, ka tās ir vienas monētas divas puses. Interesanti arī, ka kreisie liberāļi (ja tas vispār vēl kaut ko vēl nozīmē) ir kļuvuši par lielajiem mediju aizstāvjiem, senāk, cik zinu, bija lielā cieņā atreferēt Čomski. Viss plūst, viss mainās.
Īsāk sakot - farizeju agonijas kliedzieni, teorijā - brīva ideju apmaiņa, praksē - viss kas novirzās no oficiālās partijas līnijas ir liela ļauna konspirācija. Melns un balts, pareizs un nepareizs, fakts un fikcija, nekāda vidusceļa, nekādas kritiskās domāšanas. Nu skumjā laikā mēs dzīvojam, ļoti skumjā.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!