Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Lūk, vēlos būt brīva. Atvērta domu un viedokļu dažādībai, gatava mainīt viedokli utt.,bet nu nesanāk.
Manuprāt, talants, radošums utt. nevar , nedrīkst būt bez atbildības nodokļa. Nu nedrīkst.
Gaile ar visām savām metaforas zvaigznēm man ir un paliek vīriešnīdēju armijas karognesēja,taurpūtēja . Kad toreiz LNB kroņa zālē biju uz viņas dzejas pasākumu ,bija sajūta,ka esmu nepareizajā vietā un nepareizā laikā. Šito divkosību- līst virsū vīriešiem,lai ciestu un pēc tam lādētu šos pa visiem gaņģiem. Nu nē. Un tās dāmas - no tās Gailes vīriešnīšanas dzejas un ciešanu kulta man apkārt orgasmo nekautrējoties. Nu nē.
Vai šitas noziegums par to pedofīlijas legalizēšanu,tad ja tā ir - hm- māksla. Nu nē. Tā nav māksla - tā ir pieturvieta ceļā uz elli.
Man iedeva lasīt H.Jagagiras angļu izdevumu The little life. Nu nelasās. Jo zinu,ka stāsts ir par geju,kura bērnība bija pedofīlijas,nevis mīlestības un saules svētīta. Un visu laiku tāds iekšējs zvans - nu ko te lasīt, jārīkojas. Jāaizstāv bērni. Bet kā?
Lūk, šo nakti - jau kārtējo, neesmu gulējusi. Auklēju draugu bērniņu,kurš navigē pa vecāku milzīgo gultu. Gulta iebarikādēta no visām pusēm ,bet apzinos,ka tas nav šķērslis. Tāpēc guļu un neguļu sargājot vismaz viena bērna mieru, bet kā izdarīt,lai visiem labi. Lai Latvijā ne tikai homoseksuāļus aizstāv ,bet arī pašus neaizsargātākos - bērnus.
Štukoju,cik Latvijā šogad t.i. pag.g., bērni miruši vardarbībā. P.Kļava la.lv stāsta,ka Zviedrijā,kad bētns izkritis pa logu, sasaukta parlamenta ārkārtas sēde. Tas neesot normāli. Pie mums- nosit,nodur, patur karcerī,patur pusbadā un nekas. Sabiedrība kā govs sagremo un izkakā un aizmirst ....kas gan bērnu ciedanas,ja cueš geju, ja cieš Inga.

Nu tā. Kāda nu kuram tā nakts

Andrejs Upitis
pirms 2 gadiem
Kādreiz avīzē Diena bija intervija ar Ingu G, kur viņa teica tā, es gribu tikai rakstīt un šobrīd es to varu atļauties, jo mani uztur bagāts vīrietis. Šo interviju var atrast, ja meklē. Lūk tāds mums feminisms.

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Klau, palasi Ulbergas zaļo vārnu, vai ikstenas un manfeldes, nē nu vispār visu latvuešu sieviešu literatūru. Būtība visām visos darbos viena - izmanto vīriešus un pēc tam viņus nogalina- metaforiski,protams, un pašas tad ,kā te gaile - kāpj svēto postamentā un taisa rituālus. It kā visu sieviešu vārdā.
Lasu medijos,ka šitās cietējas atkal pārojas un precas, tad jau būs jauni šausmu stāsti. Par sliktajiem vīriešiem. Tā kā , Andrej - možu garu! Turies!

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Jaunajā IR ir intervija ar P.Vasku. viņš arī uzdod jautājumu - kas noticis ar vīriešiem Latvijā. Kur viņi ir?
Nu padomājam,kur viņi ir? Kancelēti.
Un kas ar mums notiek,kad varas ruļļi nonāk frustrētu sieviešu rokās.
Es nebeidzu štukot par Pārupu un viņa dāmām. Nesaprotu ne viņu, ne viņas. Man pietiek,ja man vīrietis pasaka mauka, parāda kulaku. Aizmukšu atpakaļ neskatoties. Bet šitā - tikt pasistai un tad mīlētai un tad tomēr žēloties policijai. Nu ka te guļu tagad - nesaprotu.

Andrejs Upitis
pirms 2 gadiem
Par Pārupu runājot, ļoti negribu apvainot šo nabaga sievieti un arī tev piekrītu, bet ir viens bet, iespējams sieviete gribēja izsisties mākslas pasaulē un kurš gan varēs palīdzēt , ja ne populārs vīrietis. Ļoti ceru, ka tā nav. Varmākam pa purnu.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!