Clara Smith
pirms 1 gada
Contact Dr Ozigidon if you have been trying to conceive, I never thought I'd be writing this message but after 5 years of infertility and nearly lost my marriage due to not being able to have a child after suffering from PCOS and my TUBES ARE TIED, and severe endometriosis and scanning, I was told that IVF was the only option. This was something we could not afford and had almost given up hope of becoming a parent. A friend of mine recommended Dr Ozigidon to me and persuaded me to contact him, I finally contacted him and he made a spiritual breakthrough to get me pregnant with his powerful spell, within 2 weeks I was pregnant (naturally!!!) and my tube was untied as instructed by this powerful sorcerer. Now! I gave birth to healthy twins in February. I am writing this testimony for those women who are facing the same challenges or even more, depressed with no light at the end of the tunnel. Give Dr Ozigidon a try to help you solve your problem, and hopefully you'll have the same success that I have had. His email address ([email protected]) . Call or Whats-App him +2349054750112. I wish you all happiness in your marriages.

homelend sumiti
pirms 1 gada
Good day. I am a private loan lender that gives out both business and personal loans to individual at a low interest rate of 2% no matter your location. If you are interested Contact me (Whats App) number:+917310847059 [email protected] Mr. Sumiti

Skaisle Jatalniece
pirms 1 gada
Kuri ir tie eksperti,kuriem apjautāties?
Visszinošā visrunātāja teoloģe,seksoloģe, literaloloģe utt. Jansone?

Jāsāk ar citu problēmu,ka tagad visi ir eksperti. Arī es,protams. Bet īstie eksperti ir apklusināti.


Kamēr okupanti bļaustās un danco pie sava ojupekļa, latvieši tajos pašos Brāļu kapos uzkopj viņu ģenerāļu kapus. Pašiem krieviem nav laika .. un tas tik labi raksturo gan latviešus,gan krievus

Shift Down
pirms 1 gada
Tā pat viņi "izmirs" ar vai bez pieminekļa. Tā nojaukšana tagad tikai palicinās viņu pārliecību, ka LV tik fašiti pie varas vai par ko viņi tur satraucas.

Jebkurā gadījumā, neaizmirsīsim ka pirmkārt šis ir vēlēšanu gads. Skaļi lozungi un saukļi tiks izteikti, visi solīs nojaukt un sitīs sev uz pleca jebkurš kurš uzvarēs ka redz: "Mēs malači, vienīgie izdarījām to ko solījām pirmsvēlēšanu kampaņā".

Dace Kuplā
pirms 1 gada
Paldies par rakstu.
Šeit uz zemes nekas nav vienkārši. Ir vērtīgi paskatīties tālāk par savām robežām un šad un tad iekāpt arī svešās kurpēs. Reizēm spēju saprast arī man nepieņemamu viedokli/pārliecību, bet pārlieku liels taktiskums tomēr nāk par ļaunu.

Gena Genadijs
pirms 1 gada
Reti sekls sacerējums. Zanders pēc pasūtījuma formulēja neatkarīgu viedokli ? Ja pilsētā ir simbols pie kura pulcējas virinātāji un to pārsauc pa okupācijas pieminekli, naivi cerēt, ka viņi pārstās tur rādīties. Virinātājiem ir vienalga kā to sauc oficiāli vai tautas folklorā. Viņi ietu pie staba, betona kluča ar uzrakstiem un izpildītos tāpat.
Ja stabu nojauktu, vai virinātāji ietu izpildīties pļavā, slēpošanas trasē vai sakuru parkā ?! 
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!