Aigars Cinis
pirms 3 gadiem
Sveika Hirša Juniora Sieva mēs esam tikušies tik vienreiz pie Amandas drīzu pēc Tavas Preces ar Hiršu Junioru, kurš šajā PSEIDOINTELEKTUĀLAJĀ MISKASTĒ uzdodas par akselu un raksta banālas čto vižu, to pišu skribalējumus. Tāļāku no Tava Vīramātes essu dzirdējis tikai VAIMANAS, ka MAZAIS DĒLIŅŠnā gausties,kaSieva (TU!) visu laiku viņu dirsina saukājoy par PLEBEJU (kas gan cits šamais būtu atražojot smēķēsanas un dzerstiņu ainas savos Data MURGOS.
Prieks, ka raksti par manu DRAUDZENI Ingu, viņa gan to neatminās, bet mēs iepazināmies Dzelzsceļnieku muzejā augstā telpā kādos prozas Lasijumos pirms kādiem 10 mgadiem. Kad līdzju;tīgi apvaicājo , kas daidiloņiskata izkāmējušajaibūtnei kaīs, jo viņa'snaukājās un visu laiku klepoj, Skaistule teica, ka eso tNERVU PROBLŖMAS, kas mani Viņai darīja tuvāku, jo pašam ir KLĪNISKĀ DIAGNOZE, bet es atškirībā no Tavas Sievasmātes, kurai ir tikai viena SUICIDĀLA EPIZODE, par ko pat PSIHENĒnopietni ielikt nevar, vien ambulatori ārstēt, kam vajag pastāvību un atturību no alko, ko šamā dzejdarīte varēja izturēt vien tās dažas nedēļas, ko bija atvielotajā Dr. Tarandas DEPRESIJU nodaļā (arī es tur esmu kādu laiku sabijis, kas beidzās ar to, ka nodaļas vadītāja lūdzās pēc atbalsta MAN, VAICĀJOT, VAI IR DZĪVE PĒC NĀVES, jo viņai meitiņaa bija svaigi miruse, un, maita-pacients vi'ņai sameloju, ka ir, lai tik liekas mierā un nekļūst par kolēģi blakus palātā....)
Labi -- nerunāsu apkārt: aizej pastrādāt par kasieri Lielveikalā, lai sāktu kauč ko rubīt no mākslas, piespied to savu piegulētāju (oficiālo!) aiziet palādēt vagonu, novēlu jums labi NOPISTIES UN RADĪT BĒRNUS, TAD SAPATĪSIE KAUČ KO NO DZEIVES un būsiet izpelnīju;sies TIESĪBAS BILST KAUT PUDPĒSTU VĀRDU PAR PROCESIEM, KUROS VĒL JŪS -- BĒRNI-- ABSOLŪTINERUBĪJAT FIŠKU.
Paldies, kavismaz Tu uzturi kontaktus ar manu bijušo LABO MIŅETČIU, kam gadījies pēc Tavas gribas kļūt par Sievasmāti, YAS IR TAS, KAS TEV IZDODAS UN JĀTRPINA DARĪT.
N.B. Nu, kada būs ši HEPENINGA FIOGOLISKI -LITERĀRI-PSIHOAMALĪTISKIkritiskāanalize,Nav kur iebāzt kritikas Prokrusta gulta!/! Pieleca: kurpniek! ej pie savām liestēm!
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!