akmens
pirms 7 gadiem
Es rakstīju, ka K. U. pievīla latviešu tautu ar - palieciet savās vietās, es palikšu savā. Viens ir cīnīties par ideju, otrs, mirt par to.
Vaira V-F (1999 - 2007) bija liktenīgā Latvijas lejupslīdes posma prezidente. Ko viņa izdarīja? Vai brīdināja sabiedrību? Par NATO - viens ASV aizsardzības ministrs teica, ka Baltijas valstu uzņemšana NATO bija kļūda. Te Vairai žetons par izveicību.
Kas attiecas uz Andri Bērziņu kā prezidentu, tad mēģinājumi viņu diskreditēt ir liecinājums par to, ka viņš ir īstais cilvēks īstajā laikā.

Wolfs
pirms 7 gadiem
Vilis Lācītis nesaprot vai arī negrib saprast Valsts Prezidenta funkcijas. Tas it kā būtu ok - tikai nesaprotu, kāpēc viņam spriedelēt par lietām, par kurām viņam ir minimāla sajēga?

malva
pirms 7 gadiem
Sensenos laikos par karaļiem kļuva viedie. Ir (ticu!) arī mums savi viedie. Bet viņi nevar kļūt par karaļiem dēļ sistēmas (turklāt vēl daudzdaudzdaudzpartiju) .
Un tik vienkārši jau nemaz nav būt karalim: dzīve mūžīgās citu valstu un cilvēku ietekmes sfērās ne katram mirstīgam panesama, un vēsture rāda, ka var arī galvas ripot - kā Čārlzam, kā Luijam, kā Feisalam II utt. utt.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!