LauraBaure
pirms 6 gadiem
kur es varētu noskatīties šo filmu?

Anda Baklane 1
pirms 6 gadiem
Forša filma. To naktskreklu gan, manuprāt, Žannai atsūtīja māsa, kas dzīvo Kanādā. Māsa, kurai viss ir foršāk - dzīvo foršākā valstī, kur ir foršākas drēbes (Eiropa no Amerikas atpaliekot par 5 gadiem), bērns viņai ir lielāka auguma un tamlīdzīgi. Māsa atsūtījusi to slaveno mēteli, kuram Eiropā nevar nopirkt pazudušo pogu. Žanna nezināmo jauno dāvanu gaida ar lielu nepacietību, ar milzīgu nepacietību ver to vaļā, bet tas ir kaut kāds vecmāmiņu naktskrekls - liela vilšanās. Tas ir pēdējais piliens pēdējo dienu neveiksmēm.

Tas gan nesamazina filmas foršumu, bet, lai es pilnībā varētu "identificēties" ar varoni, kaut kādas detaļas likās nepareizas. Ja pieņem, ka varone ir obsesīvi kompulsīva tīrības un kārtības mīļotāja un prasmīga mājsaimniece - kāda velna pēc viņa un viņas dēls pa dzīvokli visu laiku staigā āra apavos? Un slavenos kartupeļus - tos viņa mizo nemazgātus un galīgi lēni un nemākulīgi. Varbūt dārzeņu nazis ir neass, bet vienalga - tā prasmīga mājsaimniece nemūžam nemizo kartupeļus, lai cik viņa būtu sagruzījusies.

Ieva Lejasmeijere
pirms 6 gadiem
Ou, paldies, labi uzrakstīts par labu filmu!
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!