jurniece
pirms 9 mēnešiem
Bet man gribētos, lai Latvijā tomēr būtu Dziesmu un Deju svētku muzejs, kur visas aprakstītās un vēlamās izstādes varētu apvienot. Man tomēr šķiet dīvaini, ka Latvijā nav ne Dziesmu svētku, ne latviešu strēlnieku muzeja, taču ir okupācijas muzejs, kura neadekvāti izpletusies ēka ļoti bojā Rātslaukumu. Dažādos vēsturiskos laika posmos okupētas dažādos veidos no dažādām okupācijām cietušas daudzas pasaules tautas, bet Dziesmu un Deju svētku un latviešu strēlnieku fenomens ir neatkārtojamas parādības pasaules mērogā. Svētki pat iekļauti UNESCO kultūras mantojuma sarakstā, bet pirmais, kur ved ārzemju viesus, ir okupācjas muzejs. Dīvaini un, manuprāt, daudz ko pasaka par tautas mentalitāti.

Lolita V. T.
pirms 9 mēnešiem
Iedvesmoji doties uz LNB tautastērpu izstādi, arī gribētos ar gidu visu apskatīt, citādi pats daudzas lietas nepamani. Paldies par rakstu!
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!