Inese K.
pirms 11 mēnešiem
Tieši tā, arī par visiem šim gadījumiem ir jāsāk runāt. Tas nav normāli civilizētā sabiedrībā 21.gs. Un jo vairāk runās, jo ātrāk tas mainīsies. Tāpēc, visas sievietes, saņemieties und stāstiet visiem, rakstiet, publiskojiet attēlus! Lai zin, kuri tie ir! 

Informācija ir spēks, izmantojiet to! Pietiek! Upuris ir tas, kurš samierinās ar situāciju. Nekā citādi, ejiet prom!! Ja nav kur iet, ejiet kur acis rāda. Und 

Marija Magdalena Kredit
pirms 11 mēnešiem
Поздрав свима. Зовем се Марија Магдалена, самохрана сам мајка троје деце, желим да поделим опипљиво сведочанство о томе како сам добила кредит од 50.000 евра под 3% од богобојажљивог човека господина Мајка Андерсона. Ако сте заинтересовани да добијете кредит, контактирајте га, уверавам вас да је сигурно, хвала. Адреса е-поште: ([email protected])

Svetlana Oliņa
pirms 11 mēnešiem
Saprotu, ka sāp, ka sieviete jūtas aizskarta un pazemota... Nesaprotu (un nekad nesapratīšu!) sievieti, kas nespēj noformulēt vai izkliegt savu sāpi bez rupjībām un necenzētiem vārdiem - tos lasot, arī es jūtos vardarbībā cietusi!

JP .
pirms 11 mēnešiem
Aizskarta un pazemota? Tiešām, tik traģiski? Ja es uzrakstītu biogrāfisku rakstu no savas bērnības autorei vajadzētu likties, ka dzimusi laimes zemē. Jā, es neesmu sieviete. Tas, ka rakstā minētie vīrieši centās iegūt jaunas meitenes uzmanību šādā nožēlojamā veidā, nav labi, bet nav arī tāda traģēdija, kā tiek pasniegts. Ja raksts nebūtu Satori, es droši vien domātu, par to, kas ar šo padomiskās realitātes atstāstu ir gribēts pateikt. Gan pats virsraksts, gan raksta retorika kaut kā vedina domāt, ka raksta autore nav nekāds eņģelītis, un apkārtējiem ļaunuma ir devusi vairāk nekā pati saņēmusi.
Nevaru nepabeigt ar autores pērli:
"Es sūtu dirst visas sievietes, kas man jebkad vēl nodarīs pāri, jo tā ir sistēmiska problēma un man ir zajebal.",
"Un pat, ja neviena nekad man nenodarīs pāri, es tāpat sūtu dirst visas sievietes, jo tā ir sistēmiska problēma un man ir zajebal."
Vai labi teikts? Raksta kontekstā viennozīmīgi, jo tā ir sistēmiska problēma un man ir zajebal...

Levils Melngalvis
pirms 11 mēnešiem
Rakstā minētais nav padomiskā realitāte - tās ir mūsdienas. Ar izmantoto leksiku autore izsaka pati savas emocijas jēlā un necenzētā veidā, jo vēl arvien uz šādiem izteikumiem noskatās kā uz agresijas izpausmi no teicēja puses (kā pierāda Jūsu un Svetlanas komentāri). Raksts cenšas panākt, ka nākamreiz cilvēki nepaietu garām un neignorētu minētās problēmas tikai tādēļ, ka tā "nav arī tāda traģēdija". Ja tiešām Jums bērnība būtu bijusi tik smaga, tad Jums pastāvētu spēja empatizēt ar cittu ciešanām, nevis tās noniecināt. Vajadzētu arī uzsvērt, ka Jūs redzat šādu publisku izteikumu kā nodarījumu sev pāri - vai tiešām tā ir līdzīga veida pārestība izvarošanas mēģinājumiem? Vai tiešām cilvēku nākšana klajā ar sabiedriski apspiestiem stāstiem ir līdzīga mēroga sistemātiska problēma pašu varmāku izplatībai tajā pašā sabiedrībā?
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!