Foto: Anna Andersone.
 
Aktualitātes
23.02.2024

Notiks Sieviešu solidaritātes gājiens

Komentē
0

Sieviešu solidaritātes gājiens notiks 8. martā, sākoties pulksten 12.00 pie Brīvības pieminekļa. Pēc runu pateikšanas no Brīvības pieminekļa laukuma gājiens virzīsies pa Kaļķu ielu, tad līdz Doma laukumam, tad gar Saeimu un noslēgsies Jēkaba laukumā.

Šīgada gājienā rīkotāji vēlas uzsvērt, cik būtiski ir vērsties pēc atbalsta un palīdzības vardarbības ģimenē un vardarbības pret sievietēm gadījumos, kā arī rīkoties, redzot, ka līdzcilvēki cieš. 2023. gadā tika sperti lieli soļi vardarbības apkarošanas jomā, ieskaitot vairāku likumu grozījumus, sociālo pakalpojumu paplašināšanos un, protams, Stambulas konvencijas ratifikāciju. "Taču vienīgais veids, kā varam sabiedrībā patiesi iedzīvināt šīs normas un izmaiņas un panākt vardarbības izskaušanu, ir turpināt būt aktīviem, skaļiem un neatlaidīgiem, izceļot šīs problēmas klātesamību Latvijā," saka rīkotāji.

6. martā no 18:00 līdz 20:00 Pils ielā 21, Rīgā, notiks plakātu darbnīca, kurā būs iespēja izveidot plakātus gājienam.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!