Clara Smith
pirms 1 gada
Contact Dr Ozigidon if you have been trying to conceive, I never thought I'd be writing this message but after 5 years of infertility and nearly lost my marriage due to not being able to have a child after suffering from PCOS and my TUBES ARE TIED, and severe endometriosis and scanning, I was told that IVF was the only option. This was something we could not afford and had almost given up hope of becoming a parent. A friend of mine recommended Dr Ozigidon to me and persuaded me to contact him, I finally contacted him and he made a spiritual breakthrough to get me pregnant with his powerful spell, within 2 weeks I was pregnant (naturally!!!) and my tube was untied as instructed by this powerful sorcerer. Now! I gave birth to healthy twins in February. I am writing this testimony for those women who are facing the same challenges or even more, depressed with no light at the end of the tunnel. Give Dr Ozigidon a try to help you solve your problem, and hopefully you'll have the same success that I have had. His email address ([email protected]) . Call or Whats-App him +2349054750112. I wish you all happiness in your marriages.

homelend sumiti
pirms 1 gada
Are you going to start a business , do you lack the money to start and need a loan? 2% interest rate, both long and short term cash of all amounts and currencies, no collateral required. Apply now for your instant approval and transfer . contact (Whats App) number:+917310847059 contact email id : [email protected]
Mr. Sumit

Evelyn Ryan
pirms 1 gada
GET RICH WITH BLANK ATM CARD ... Whatsapp: +18033921735

I want to testify about Dark Web blank atm cards which can withdraw money from any atm machines around the world. I was very poor before and have no job. I saw so many testimony about how Dark Web Cyber hackers send them the atm blank card and use it to collect money in any atm machine and become rich.([email protected]) I email them also and they sent me the blank atm card. I have use it to get 250,000 dollars. withdraw the maximum of 5,000 USD daily. Dark Web is giving out the card just to help the poor. Hack and take money directly from any atm machine vault with the use of atm programmed card which runs in automatic mode.

You can also contact them for the service below

* Western Union/MoneyGram Transfer

* Bank Transfer

* PayPal / Skrill Transfer

* Crypto Mining

* CashApp Transfer

Email: [email protected]

Text & Call or WhatsApp: +18033921735

WEBSITE: https://darkwebcycberhackers.com

Uldis Vanags
pirms 1 gada
......savukārt tie, kas tagad noraizējušies par dzimtenes aizstāvību, nepazemos alternatīvos dienētājus. +++ raksta autore godīgi raksta par to, kā uztver Latvijas sabiedrību, kurā mīt intelektuāļi un neintelektuāļi. Neintelektuāļu pienākums kara gadījumā ir ziedot savas dzīvības intelektuāļu aizstāvībai

Agra Liege
pirms 1 gada
Paldies, Anna. Atceros stāstu par to, kā mans pavisam jaunais tētis (viņam 19, man 1 gads) dabūja diagnozi - plakanā pēda, un tādējādi varēja nedienēt. Tieši tāpat - neviens to neuzskatīja par gļēvumu, nebija tādas nekritiskas uzstājības uz to, kā saturs bija un ir apšaubāms.

homelend sumiti
pirms 1 gada
Good day. I am a private loan lender that gives out both business and personal loans to individual at a low interest rate of 2% no matter your location. If you are interested Contact me (Whats App) number:+917310847059 [email protected] Mr. Sumiti

Inga Inga
pirms 1 gada
Šoreiz raksts kaut kā neuzrunāja. Domāju daudziem ir līdzīgi stāsti par padomju armiju, arī man ir zināms cilvēks, kas pēc padomju armijas sajuka prātā, bet kāpēc šobrīd jāliek vienādības zīme Latvijas armijai ar padomju armiju? Tajā laikā kārtību armijā mēs nevarējām ietekmē, šobrīd tā ir mūsu valsts un mūsu armija. Diemžēl šoreiz jāpiekrīt Alvim Hermanim - ja valstī nav cilvēku, kas vēlas šo valsti aizsargāt, tad šiem cilvēkiem šī valsts nav vajadzīga (varbūt pārfrāzējot nedaudz kļūdījos). Kas tad mūs aizsargās, ja ne mēs paši? Nožēlojami, ka ir cilvēki, kas tagad filozfē par to, ka 18 gados bērni vēl nenobrieduši, fiziskā slodze pārmērīga, kā tad tagad pametīs dzīvi un darbu uz 1 gadu utt., utj. Muļķības. Sievietes pamet dzīvi un darbu uz vairākiem gadiem, ja dzemdē bērnus. Ir pamatlietas un ir pakārtotas lietas. Un drošība un turpināšanās ir pamatlietas. Daudziem jau tas nepatiks, bet teikšu tā - dzemdēt var tikai sievietes un tā kārtīgi pa muti var iedot tikai vīrieši. Un tagad var sākt mest akmeņus :)

Skaisle Jatalniece
pirms 1 gada
Nesatraucies, ne nu sitīs nekā. Padomā- jau 30 gadus esam brīvi,bet patiesībā tādi paši homo sovieticus vien esam- apsaukājamies un draudam viens otram. Vieni klusi štuko kā vēl apzagt tos otrus,kamēr tie brēc nejēgā,saprotot,ka viņiem dara pāri,bet nespējot to novērst. Neesmu vēl sadzirdējusi nopietnu,kulturālu,dziļu diskusija. Domāju tāpēc,ka tādai nemaz neesam gatavi.
Nu tu vari sist mani krustā,bet es neklausīšos un neuzklausīšu korumpantus, cilvēkus,kuri mierīgu sirdi mūs var apzagt un tad,lai mēs nu viņus sargājam. Nē.

Tikko lsm.lv lasīju,ka ANO atkal bāž acīs mums mūsu nevienlīdzību. Karos tie bagātie? Šļesera dēli ?

Salieciet korumpantus cietumā un redzēsiet par cik grādiem mainīsies sabiedrība- attieksmē vienam pret otru, pret valsti.

Tagad visur dzird daudz ļaunus vārdus un es domāju,ka tam ir pamats.

Toms Treibergs
pirms 1 gada
https://lr1.lsm.lv/lv/raksts/krustpunkta/krustpunkta-vai-un-ka-latvija-ieviesis-visparejo-karaklausibu.a163110/

Skaisle Jatalniece
pirms 1 gada
Labs cilvēks,paldies par linku.

Toms Treibergs
pirms 1 gada
"Tuvāk neaplūkošu OMD projekta iemeslus, ieceres skaidrību, atbilstību realitātei, īstenojuma iespējamību vai piedāvātos dienēšanas variantus – visi, kas seko līdzi notikumiem un ziņām, var izdarīt loģiskus secinājumus."
Nešķiet profesionāli. Kaut kur pāri, kaut kur apkārt; neko analītisku, kaut ko personisku, un kas no tā visa beigās sanāk? Nekas.

Skaisle Jatalniece
pirms 1 gada
Spiegel.de ir raksts,ka mūsu draugi kanādieši plāno taisīt sankcijām pret Krieviju kārtējo izņēmumu un piegādāt gāzesvada kādas tur tehnoloģijas.
Tad atkal jautājums - kāda jēga sankcijām, visai šai milzu aģitācijai par brīvību,demokrātiju, tiesībm,ja biznesa vārdā - bāc - izņēmums un viss notiek kā parasti.

Tad rodas jautājums, ko tad īsti aizstāv karavīri un vai viņu dzīvību upuri netiek izniekoti propagandai.

Un kā ar sankcijām pakļauto biznesiem Latvijā? Visi jau sakārtojuši - pārkārtojuši tā,lai var netraucēti turpināt?
Cik latvieši aizbraukuši un cik krievi iebraukuši? Kur fakti? Man nav akli jāseko politiķu un viņu rokaspuišu un meitu lozungiem. Es gribu faktus un pati domāt un secināt. Jeb tas jau vairs nav iespējams?

Skaisle Jatalniece
pirms 1 gada
Mani armijā neviens neiesauks,bet man būtu ļoti grūti dienēt,zinot,ka jāaizstāv korumpēta, bandītiska valsts vara.
Kas no Dzimtenes palicis,ja tagad uz urrā izcirtīs atlikušos mežus,kur 1/4 peļņa aizies ārzemnoekiem,ja bliezīs augšā vējaparkus,kur atkal peļņa aizies ārzemniekiem,bet mums paliks piedirsta zeme,ja zemnieki turpinās mūs indēt ar pesticīdiem,bet mediķi+skolotāji ar neskaidrībām un nespēju.
Tā kā....man vienalga kā mani apsaukā,bet sekmīga valsts aizsardzība, patriotisms nerodas tāpēc ,ka vajag. Īpaši pirms vēlēšanām.

Inga Inga
pirms 1 gada
Valsti cilvēki ir aizsargājuši arī tad, ja tā korumpēta, tas nu tā... ne jau ierēdņus cilvēki aizstāv. Ierēdņi nāk un iet, bet zeme paliek.

Skaisle Jatalniece
pirms 1 gada
Protams, Ukraina ir superkorumpēta valsts,bet cilvēki par to mirst kaujas laukā.
Ņem vērā,ka es te rakstu savā vārdā. Es ne par kādu marksu vai ļeņiņu,kas aicina vienoties pret visu zemju korumpantiem nepiesakos.

Tai vispārējā sajūsmas korī es kliedzu savu meldiņu. Telos.lv tai apskatā par Denīna grāmatu ir teikts,ka ir sūdzmaņi un kašķi. Un man ir tiesības tādai būt un paust savas domas pat idej7skā pretinieka mājās - es domāju satori.lv

Klau, lasu Jū Nesbē Karaliste un jau 61.lpp. ,bet nav ne līķu,ne ievainoto,pat ne mājienu,ka tūlīt būs . Nu? Man zūd pacietība. Esot planētas trilleru karalis. Nu kas par karali,ja šitā čammājas?

Dina Bruka
pirms 1 gada
Jauki, ka varam jau veidot eventuālo koloborantu sarakstu.

Skaisle Jatalniece
pirms 1 gada
Starp citu, Dina. Izlasi,ko nozīmē vārds kolaborants. Izskatās,ka viens otrs patriots =patriote jau pasteigušies Latviju okupēt. Tādi esam, nu ko darīt?
Ciest un ciest kā no korumpantiem,tā no idiotiem patriotiem

Skaisle Jatalniece
pirms 1 gada
Kāds tur koloborants. Tautas ienaidnieks. Tieši un konkrēti.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!