Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
Vai ņemsim par piemēru citu apskaušanas vērtu gadījumu. 2015.g. vienā no žurnāla Lilit numuroem Anna Auziņa stāstīja, ka pateicoties iespējai rakstīt scenāriju Rīga2014 pasākumam, viņa varējusi pusgadu nestrādāt , dzūvot Rakstnieku mājās un rakstīt dzeju - tik liels bijis honorārs.
Visas !!!! - Eiropas kultūras galvspilsētas savām pilsētām atstāj kaut ko vērtīgu - mums - t.i. Rīgai un Latvijai atstāja pliku pigu. Viss aizgāja kuļturščikiem superlabām algām. Mums taču nav normāls fotomuzejs , kinomuzejs. Satori bija publicēta info, ka ir kinolektorijs kauniešiem, bet cik tyr simtus maksāja un loģiski, ka to varēja atļauties neliela izredzēto daļa


Principā tā varētu turpināt bezgalīgi ...
Jautājums - vai tāda totalitāri- autoritāri- pusdzīvi demokrātiska valsts spējīga uzbūvēt tādu koncertzāli, kas ir nevis kārtējais valsts izzagšanas paraugs, bet ir sabiedrības attīstības, sabiedrības spēju un iespēju rādītājs?

Stipri šaubos . Kaut nu es kļūdītos.

Katrā ziņā - autoram milzīgs paldies.

dzimmijs13
pirms 3 gadiem
Bet interesenti, vai esam aizdomājušies, ka mūsu obligātā, visur piesauktā aksioma "Provinciālisms ir kas slikts, apkaunojošs, mums jābūt pasaules līmenī" - jau pati par sevi, varbūt, ir provinciāla?

Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
Nē, es par to neesmu aizdomājusies, jo man citi kreņķi.
Levita kanceleja tērē desmitiem miljonu lielu budžetu. Ēlerte vien saņem cik tur tūkstošus, bet prezidenta ieguldījumu sabiedrības un valsts attiecību demokratizēšanā , desmit baļļu skalā, es vērteju uz 3. Un tad domāju vai nav oar daudz. 3.nabadzīgākās valsts budžetam uzkraut tik izšķērdīgu harēmu ir negodīgi.

Vēl es domāju - Rīta intervijā Silabriedis runā ar Bankovski. Rakstnieks dedzīgi nokliedzas , ka literātiem esot milzīga vara. Gan jau, ka normālā pasaulē tā ir. Kasjauns.lv raksta, ka britu literāti iebilst pret vārda brīvības ietobežošanu. Mūsējie ?! Klusums - gļēvs, varai iztapīgs, sūkalaini skābs un vājš klusums. Lasu intervijas kontekstā - viss ap pašu nabiņām, neviena intelektuāla doma, kurai pieķerties, ar kuru kā ar karodziņu pastaigāt....

Puaro.lv raksta, ka valsts toppolitiķa M.Bondara no A/Par sieva - I.Bondare stāsta presei, ka abi ar vīru pārtiek no viņas gleznu pārdošanas, bet puaro.lv apgalvo, ka nodokļu maksātājos I.Bondare nav reģistrēta - zāles pret skaudību nav radītas - bet kā nesksust !? Mani VID aocērp kā aitu, kamēr partiju un prezidenta cilvēki dzīvo kā paradīzē.

Nu uzcels to koncrrtzāli - nu kas vairs uz tādu aizies? Nodokļu maksātājiem tam vienkārši nebūs naudas

Mikēnu Orākuls
pirms 3 gadiem
Kaisle Skaitliniece visu zina :) Varbūt laiks pašai sākt publicēties Satori? Vai arī neaicina/nepieņem rakstiņus?

Mikēnu Orākuls
pirms 3 gadiem
Interesanti, vai Jūs uzrunājat interesentus, vai interesējaties?
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!