Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
Starp citu. Klusums Latvijā ir arī par spriedumu digitālgeitas lietā - Serebreņņikova un Seņkāna labvēlim Ojāram Rubenim. Sabiedriskais medijs LTV1 - raidījums Personība , ļāva O.Rubenim apsūdzēt Latvijas Valsti , tā esot netaisna pret O.Rubeni, kaut gan pats O.Rubenis atzīst - jā parakstīju tos dokumentus.

Bet kā noprotu - mēs jau sen dzīvojam paralēlās pasaulēs. Ko drīkst jupiteri, to nedrīkst vērši.

Nacionālais Teātris turpina čekistu laiku tradīciju - bezmaksas izrādes un koncerti varas elitei un pateicīgā varas elite - parādā nepaliek.
Saeimas sastāvs nomainījās - pie varas tika jaunas "tautas " partijas - bet čekistu tradīcijas zeļ un plaukst

Tas gan baigākais nieks, salīdzinājumā ar Serebreņņikova notiesāšanu

Skaisle Jatalniece
pirms 3 gadiem
Nav man viedokļa par tiesas spriedumu Sarebreņņikovam. Bet spēju noticēt abiem variantiem - vainīgs - nevainīgs.

Kāpēc? Pēc pieredzes, kas notiek Latvijā. Pirms vairākiem gadiem LLC "pazuda" nepilns miljons, laikam 780 000 eur. Nauda esot iztērēta latviešu literātu ceļojumiem pa pasauli. Bet dokumentālu pierādījumu tam nebija. Tikai vārdi. Tāpat nauda esot skaitīta uz privātiem kontiem - arī literātu ceļošanai.
Zīmīgi, ka atšķirībā no Putina Krievijas - Latvijā nevienam nekāda apsūdzība pat izvirzīta netika, kur nu vēl tiesāšana.
Juridiski atbildīgā persona Nora Ikstena ir kļuvusi pa to laiku pasaules zvaigzne un kam vairs laika tādiem sīkumiem....

Vēl - pārsteidz, ka Latvijā , piemēram, Seņkovs raud par Serebreņņikovu, lietas materiālus pat neizlasījis, kamēr, par literātu "noceļoto" naudu pat neiepīkstējās.

Pārsteidz dedzība , ar kādu latviešu radošā inteliģence steidz nosodīt Krievijas tiesu sistēmu, kamēr LR nespēja apsūdzēt - notiesāt , ja ne radošos, tad vismaz korumpantus , viņiem ir dziļi vienaldzīga. Galvenais , lai valsts šuem dod naudu, lielu naudu, kam to atņemt - tas nevienu neuztrauc.

Zivs pūst no galvas, labāk par latviešu sabiedrību pateikt nav iespējams.

Lūk, manas domas - nez, kas vairāk uzsita asini, kafijas melnums vai kārtējā liekulības dziesma
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!