Ina V.
pirms 7 gadiem
Ja skolēns ir izcils - malači vecāki, ja skolēns nav tik "labs" - vainīgi skolotāji. Normāli būvēts uzskats!!
Solvita L. strādā skolā?
Skola, tieši tāpat kā dzīve, ir domāta gan izcilniekiem, gan vājiniekiem, t.i., tiem, kam grūti iet, naudas nav vai neapķērigi vecāki.
Visos laikos un visos gadsimtos ir gudrinieki, kuriem vajag vēl un vēl, un pieticīgāki kadri, kuriem vajag tikai četrinieciņu (mūsdienās) un vairs neko, t.i., mieru un bērziņu. Un bērni dzimst kā vieniem, tā otriem. Nav īpaši jāpiepūlas, lai noskaidrotu, kurš no viņiem demosntrēs saviem bērniem izglītības nepieciešamību, nevis mīkstās trennūzenēs gulēs, pulti rokā paņēmis, pie TV.
Un visiem, pat tam, kurš trenuškās pie TV, IR PILNĪGI SKAIDRS, kurš vainīgs un kāpēc.
Starp citu, ģeniāli skolotāji ir tikpat liels retums kā ģeniāli fiziķi, ekonomisti vai rakstnieki. Tikai pēc viņu (skolotāju) ģenialitātes nez kāpēc visiem tik brēcošs pieprasījums, un uz viņiem tiek krauta tā lielākā vaina. Vecāki un ģimene ir daudz nozīmīgāki. Kā viņi motivē savus bērnus izglītoties, a?
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!