Tom Neuland
pirms 3 gadiem
Tā mītiskā vakcīna, manuprāt, ir īstāka utopija. Ir pagājuši gandrīz divdesmit gadi, bet joprojām nav atrasta vakcīna pret SARS (Cov1), lai gan ir ieguldīti nebeidzami līdzekļi un resursi, tāpat ar putnu gripu. Nevarēšu šeit atreferēt visu to zinātnisko pamatojumu, bet, kā saprotu, šāda tipa elpceļu vīrusi vienkārši ir pārāk plastiski un pielāgoties spējīgi, lai tos tā varētu nobeigt ar kaut kādu sudraba lodi.
Manuprāt tie, kuri apraud dažādas anti-zināniskas noslieces, kuras ir izplatījušās starp nemazgātajām masām, var gatavoties vēl karstākai cīņai.

Andis Kalviskis
pirms 3 gadiem
Eh šī mijiedarbība ar apkārtējās vides mainību, kāpēc gan ir sajūta, ka cilvēks visu laiku paliek iepakalj un lai tai mainībai piemērotos maksā ar daudz cilvēku dzīvībām...vai arī tas vienkārši ir dabisks evolucijas process kurā kādai % daljai ir jāmirst, pūlja imunitātes blakne. Kaut kā šoreiz īsti nestrādā. Lai nu kā, korona ir devis grūdienu ne tikai zinātnei vakcinu izstradē, bet arī digitālos risinājumos, kaut kas labs

Artūrs Čalmanis
pirms 3 gadiem
Vai mēs pat domātu par kodolopciju, ja ogļu darbināmās spēkstacijas būtu vidi neietekmējošas un bez cilvēku upuriem jau no pirmās dienas?
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!