arnolds
pirms 7 gadiem
csdd
nevis mūs, bet jūs, atvainojiet
sīks nelietis, nu tas vēl jāpierāda, jums būs pie tā jāpiestrādā (dotumi ir)

arnolds
pirms 7 gadiem
pārlasīju vēlreiz, piekrītu - ir labi.
tikai viena doma (atvainojos autorei - ne par tēmu) - pat tādā vietnē kā Satori lielāko interesi - komentārus - izsauc tēma par to, vai pieļaujams nēsāt zeķes ar sandalēm (vai otrādi) nevis reāls, oriģināls dzejas darbs.
par daudz kio liecina...

arnolds
pirms 7 gadiem
man palika divējāds iespaids. pozitīvais - daudz interesantu vārdspēļu, asociāciju, pāreju. jūtams spēks atrast interesantus tēlus, uzburt tos no zila gaisa - tipa ej, ej un pēkšņi ups! forši.
tas, kas man pietrūka - pēcgaršas, kā pēc laba vīna. ziniet kā ir - ja tu esi atradis savu marku, tu pie tās turies, šeit tā nav,
mīļākā vieta vīrietī – sieviete?
tā vieta varbūt parādās ar gadiem? es jau labu laiciņu esmu padzīvojis, man vēl nav (tjfu, tjfu, tjfu), ceru ka arī nebūs
mīļākā vieta sievietē ribas?
skan pēc gaļas kautuves, vai vismaz kanibālu virtuves.
vismaz man favorītvietas ir citas.

Izbanotais
pirms 7 gadiem
Šajās intelektuāli emocionālajās vārdspēļu refleksijās, ko šejienes sabiedrībā pieņemts dēvēt par dzeju, vispār nav vamanāts par to, ka un kā autore raksta dzeju, dzeloli, rindas, tekstu, vobšem, autore raksta nevis par to, ka viņa raksta, bet par to, par ko viņa raksta. Tas ir retums starp mūsdienu dzejnieķeļu vaimanām par to, kā viņi raksta dzeju. Gluži vai patīkams izņēmums - autore, kurai šis tas ir, ko teikt.

Inga Pizāne
pirms 7 gadiem
Tev jāturpina, Luīze! Malacis! Un sveicu ar publikāciju!
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!