Ināra Kalniņa
pirms 7 gadiem
Komentētāju vidū būšu nepopulāra - es šādu likumprojektu atbalstu. Ja nebija agrīnās seksualizācijas un seksuālo attiecību popularizēšanas, kā raksta autore, tad nebūs, jo tas tiks ierakstīts. Ļoti labi.
Tāpat šis likumprojekts, manuprāt, neparedz pataisīt jauniešus nezinošākus un neizsargātākus.
Par mēnešreizēm un saistītam lietām kā grūtniecība, protams, jārunā. Jāizglīto arī vecaki.
Taču nevajga to darīt 5os gados. Un nevajaga iedomāties, ka visiem bērniem viss grozās tikai un vienīgi ap seksu. Jūs paņemat kādus gadījumus un tad visus bērnus novienādojat. Seksuālā izglītība vispār ir ļot individuāla un tai jāpieiet uzmanīgi, vislabāk, protams, iesasitot vecākus.
Ar to, ka jūs tagad dalīsiet skolās prezervatīvus vai izstāstīsiet bērniem par 18 kontracepcijas veidiem - jūs situāciju (ar agrīno grūtniecību un abortiem) neuzlabosiet.

Maris Burbergs
pirms 7 gadiem
Šis ir mēģinājums ierobežot jebkādu informācijas par homoseksualitāti paušanu. Jo bērns var redzēt praidu vai bukletiņu, vai skolā mācīs par seksualitātes daudzveidību, un, balstoties uz šiem grozījumiem, to ir iespējams aizliegt - i praidu, i vispār runāt par homoseksualitāti.

brubulis
pirms 7 gadiem
Skaidri redzams, ka šis likuma grozījums tiek iesniegts tikai attiecīgo personu popularitātes celšanai. Tas neievieš nekādas būtiskas/loģiskas izmaiņas un anotācija ir smieklīga. Kuras tad ir tās katra dzimuma labākās īpašības? Kuras bioloģiski piemītošās spējas un varēšana ir jāizceļ? Tradicionālās ģimenes vērtības ir laba lieta, bet ja kāds ir atšķirīgs tad tas nenozīmē, ka viņš ir sliktāks...un patiesībā mēs visi kkur esam atšķirīgi... Ir jāizglīto vecāki, pedagogi (pielikt pie algas arī nenāktu par sliktu), tad bērni. Uzsveru – Jāizglīto! Ar prezervatīvu izdāļāšanu vien nepietiks. Atbalstītu pārdomātas, modernas metodes izstrādāšanu speciāli paredzētu Latvijas situācijai. Paldies Ivetai Ķellei par aktivitāti!

black_data
pirms 7 gadiem
http://youtu.be/EiIxkOah09E

Sierrealiste
pirms 7 gadiem
Skolās vajadzētu mācīt vēl vairāk par to, kas zem jostas vietas un galvās. To darīt dzīvāk un reālāk.

ievaj
pirms 7 gadiem
labi teikts!

šis LP imho ir izcils piemērs tam, cik atrauti no realitātes tiek izdomāts kaut ko koriģēt, kaut ko uzlabot kaut kādā iedomu pasaulē tā vietā lai skaidru skatu apzinātu īstenību, kurā dzīvo - šajā gadījumā - reālās Latvijas reālie bērni, un veltītu reālas pūles reālu problēmu reālai risināšanai (srry, imho šo uzvērt vajag aizvien no jauna). bet jā, tas, protams, ir darbs, kur ir reāli jādomā cita starpā un kur nav tikai un vienīgi uzvaru, turklāt ne ātru un vienkāršu - tās ir situācijas, ko nevar tā smuki "atrisināt" vienā rāvienā ar kaut kādu papīra strēli, pēkšņu domas pavērsienu.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!