elizabetelizabet eli
pirms 1 gada
šī ir laba tēma , daudzām sievietēm sāpīga. civilizācijas nāk un iet tā teikt, bez vairošanās sistēmas mēs nevaram pastāvēt , bet izglītotas sabiedrības problēma ir pretenzijas un prasības pret sevi un apkārtējo vidi un apkārtējās vides prasības pret indivīdu , līdz ar to vecāku loma ir diezgan spēcīgs upuris izglītotajā sistēmā , kura nepārtraukti ar patērētāja karodziņu rokās dzen vairāk , labāk , skaistāk , gudrāk . mēs kā pierasts nesaudzējam resursus, tajā skaitā arī savus :ne mentālos, ne fiziskos, jo kāds ir teicis, jo vairāk dara, jo vairāk var izdarīt . te nu mēs esam, kas ir dabisks iznākums

feenikss
pirms 1 gada
Protams, Dzintar, tāpēc visām sievietēm, grib viņas to vai negrib, jākļūst par mātēm, vēlams, vairākkārt, caur sakostiem zobiem. Bet neaizmirsīsim arī par to, ka tēviņiem čakli jāstrādā un jāaprūpē mātes un bērni, nevis jālaižās lapās. Es ceru, ka tu un tev zināmie vīrieši ir čakli vaislas tēviņi- produktīvi un nes kāpostu mājās.

Dzintars A
pirms 1 gada
Godā ir jāceļ pozitīvie piemēri (t.sk. ģimenes) - nevis "caurkritušie" īpatņi. Progresu nosaka pirmie - nevis otrie.

Dzintars A
pirms 1 gada
Persona kura atsakās no bērniem ir sociālās sistēmas parazīts, jo tieši jaunā paaudze nodrošina vecās paaudzes eksistenci. Vecā paaudze nespēj izaudzēt pārtiku, sagādāt resursus - tā šos pakalpojumus nopērk no jaunās paaudzes ar saviem uzkrājumiem, bet ja nav no kā pirkt - uzkrājumi kļūst par atkritumu kaudzi. Un jā Rietumu uzkrājumi šodien par tādiem arī kļūst - greizu filozofiju izplatītāju nopelns.
Tātad dotais raksts ir veicina Rietumu civilizācijas galu. Civilizācijas galu veicina arī nežēligi eksperimenti ar bērniem - atņemot tiem bioloģiskos vecākus, kastrējot/degradējot bērnus...
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!