Godo
pirms 7 gadiem
Interesanti, kāpēc rakstam nepieciešamas atsauces, ja jau pašā sākumā bez visām atsaucēm kliedzoša faktu kļūda ---
... nomira no tā saukto legālo narkotiku maisījuma smēķēšanas...
---
Ja raksta par šīm narkotikām, tad būtu jāzina, ka nekāda maisījuma nav. Ir nekaitīgs degošs (dūmojošs) substrāts, kurš tiek apsmidzināts ar noteiktu ķīmisku vielu, kurai piemīt psihoaktīvais efekts. Nekāda maisījuma nav. Ir konkrēta narkotiskā viela (kāds no sintētiskajiem kanabinoidiem) To vajadzētu ielāgot, ja grib rakstīt rakstus par šim tēmām.

akwiinas S
pirms 7 gadiem
Rakstā nosauktas tās lietas, kas ir jau zināmas - jā, skaidrs, ka skolu direktori atzīs narkotiku klātbūtni viņu skolas skolēnos tikai tad, kad nazi pieliks pie rīkles. Skaidrs, ka arī turīgi un inteliģenti vecāki var izaudzināt savas atvases, kas kādā brīdī noklīst no ceļa. Bet no raksta tā arī nekļūst skaidrāks, ko tad reāli darīt/nedarīt. Raksts atbilst nosaukumam - pastāstīts, kas nav atbildīgs pie jaunieša-narkomāna nāves/atkarības.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!