Financial Service Offer
pirms 1 gada
I know of a genuine loan company that can grant you a loan without any problem or delay with a very low interest rate of 3% on your loan request. Kindly write to the below contact info. [email protected] WhatsApp: +918929509036

homelend sumiti
pirms 1 gada
Are you in need of Guaranteed Cash quick money apply here contact us for more information on how to get started:(Whats App) number +917310847059 sumitihomelend @ gmail.com
Mr. Sumiti

Anton Giovanni
pirms 2 gadiem
šodien esmu sajūsmā. Esmu redzējis vairākus komentārus no cilvēkiem, kuri jau bija saņēmuši kredītu no LAPO M-F, tāpēc nolēmu pieteikties, pamatojoties uz populāriem ieteikumiem un tikai pirms dažām stundām savā kontā apstiprināju kopējo summu 28 500 eiro. Šīs ir patiešām lieliskas ziņas, un es iesaku ikvienam, kam nepieciešams īsts aizdevums, pieteikties pa e-pastu: [email protected]
Whatsapp +447883183014

Anton Giovanni
pirms 2 gadiem
šodien esmu sajūsmā. Esmu redzējis vairākus komentārus no cilvēkiem, kuri jau bija saņēmuši kredītu no LAPO M-F, tāpēc nolēmu pieteikties, pamatojoties uz populāriem ieteikumiem un tikai pirms dažām stundām savā kontā apstiprināju kopējo summu 28 500 eiro. Šīs ir patiešām lieliskas ziņas, un es iesaku ikvienam, kam nepieciešams īsts aizdevums, pieteikties pa e-pastu: [email protected]
Whatsapp +447883183014

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
In einem kalten Land (DE, Schweden 2017)

šitā ir perfekta filma par jaunām bļ ! - naivām dāmām, kuras glābjot pasauli sabradā iznīcina cilvēkus, iznīcina dzīvu palikušo dzīves - tāds sakāmvārds - ar labiem nodomiem ceļš uz elli bruģēts
drausmīgi, protams , jo it kā gribēja jau labu

Dzintars A
pirms 2 gadiem
Cīņa pret vardarbību - vairo vardarbību.
Cīņa par harmoniju - vairo cerības.

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Tie tādi lozungi.
Skaidrs, ka nav normāli, ka 21.gs. tiek nogalināti bērni un cilvēki nogalina viens otru miera situācijā Latvijā, bet - nekāda cīņa nepalīdzēs , ja netiks risināti sociālās netaisnības jautājumi, kurus tie paši sasodītie marksisti liberālisti un vēl nezin kā viņsu nosaukt sola risināt, bet kad tiek pie risināšanas, tad tieši tāpat kā visi citi idejisko virzienu politiķi - zog, zog, melo ,melo un atkal zog un zog.
Var jau nez cik gari spriest par baltās rases iznīkšanu, noiešanu no skatuves; var spriest par Bībeles matricu - grēkāža absolūtu nepieciešamību utt. , bet nu es domāju, ka viss sākas un beidzas ar savtīgo gēnu. Tas no Ričarda Dokinsa.

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Paldies, vairāk kā vajadzīga saruna, bet - kur vīrieši?
Baidās? Vai viņi apzināti tike izstumti no sabiedrības?
Jā man ir bail no fiziska pārspēka, no traka vīrieša bail, bet no divkājainām čūškām man arī ir bail. No organizētām kampaņām man ir bail, kad tas pats tiesiskuma pārpalikums tiek iznīcināts.
Kāpēc par vardarbību tiek runāts tikai aspektā, kad sieviete un vīrietis nespēj sakārtot savas attiecības?

Kāpēc netiek runāts, vismaz kā atsevišķas tēma pieteikta vardabība pret bērniem? Liepājā tiesās patēvu - bērna slepkavu, bet māti, kas ikdienā pieļāva tā bērna sišanu tiesās? Mātei nav atbildība? Viņai ir tikai tiesibas?
Vai cietumā nebija, nebūtu jāsēž valsts amatpersonām, kuras pieļāva bērnu likšanu karcerī un turēšanu pusbadā?

Ļoti ļoti vajadzīga saruna, Aivita Putniņa ir vienkārši perfekta!, bet - nu - manuprāt, tāda braukšana pa virsu.

Tiek apgalvots, ka policijas un vispār sabiedribas darbs ar varmākām virzās uz labo pusi. Divaini, mediji ziņo, ka tieši otrādi - ka ta valsts īstenotā vardarbība vistiešāk atsaucas , vistiešākā veidā provocē vardarbību ģimenēs.
Manā mājā vien - padomājiet - 42 kv m dzīvoklis un tajos dzīvo 4 cilvēki, pandēmijas ekonomiskajos, emocionālajos utt. apstakļos. Nu tur nevarēja palikt nevardarbīgs. Reiz dzirdēju kā sieviete kliedza tā ka drebēja sienas visai 5.stāvu mājai tu sabeidzi manu dzīvi, tevis dēļ nekad neesmu bijusi laimīga un tādā stilā - man pašai grūti, bet es spicējun ausis, kas būs tālāk - vai saukt policiju un ko teikt - kāda sieviete varmācībai pakļauj isu māju izkliedzot savas problēmas?
Labi, nav laika, bet vēlreiz paldies par sarunu, tikai ļoti daudz no apgalvotā manā dzīves pieredzē nav bijis
Sakot, ar slaveno Martu, kura mani rupji sakot - padirsināja un pasūtīja.
Policija - viena lieta ir nenormālā nabadziba - finansējuma atņemšana tiešajam policijas darbam un novirzīšana dārgām stulbām reklāmām, cita lieta - haoss valsts pārvaldē - t.sk. policijā.
Citiem vārdiem - ir tā kā dāmas te stāsta, bet tā ir tikai viena neliela daļa no patiesības, kurai pretī ir citas 100 patiesibas.

Un izbeidziet ignorēt vīriešus - mani smacē nost , ka sievieši vien

Andrejs Upitis
pirms 2 gadiem
Vardarbīgi ir tikai vīrieši! Ja kas baltādainie, nevis kādi citi..

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
zini - ir viss sarežģītāk .
Tikko punctummagazine izlasīju #esarīnr 3 - bet bez iniciāļiem un mājieniem uz konkrētiem cilvēkiem un tad es šādai akciju saku par 101% jā. Pieredzes stāsti, kā bija un kā nevajadzēja būt.
Un tas, kas man šķiet būtu pareizi, lai vīrieši arī izsakās. Nu ne Varde, ne Guntis Berelis, vai Pārups, jo tie jau piesisti krustā, bet vispār lai vīrieši izstāsta, kā viņi domā, kāpēc tā notiek. Es ikdienā tik daudz , ko redzu un tagad es esmu desmitiem krimiķus noskatījos - droši varu teikt, ka dzimumu proporcija vardarbībā ir 50:50 Te saru nā jau dāmas saka - ka visi esam varmākas.

Un ko vēl saka - lai visu stāstot publiski, nu sievieši nekaunas stāstīt, bet kā ar vīriešiem- kāpēc ,lai viņi nestāstītu. Pusaudži, nu mazie bērni nepratīs pastāstīt un kā saka levits - tie kas kapos ,tie arī par vardarbību nepastāstīs

Patricija
pirms 2 gadiem
Skaisle, Vardem ar to visu nav nekāda sakara. Aizej un vienreiz izlasi kārtīgi nevis kā vienmēr pa virsu.

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
Nē - rakstiet vienreiz atbildīgi! Jūs uzņematies soģu tiesības, tiesības iznīcināt cilvēkus. Es to nosodu!
Jūsu rakstītais perfekti atbilst Rvīna Vardes un Gunta Bereļa tēliem. Ne pirmais ,ne otrais nav ne mani literātu,ne vīriešu ideāli, vai pat simpātijas, tomēr es vienkārši šausminos,ka kaut ko tādu - tā apsūdzēt un neiet uz policiju,lai būtu tiesisks ceļš, var atļauties it kā tiesiskā valstī. Būtībā tad iznāk,ka par jebkuru var tā uzrakstīt un cilvēku iznīcināt.

Vienlaicīgi no tvnet nākušais žurnālists Iļja Kozins acis nemirkšķinot turpina sniegt sabiedrībai sagrozītu ,safabricētu informāciju.
Mediji zaudē jebkādu sabiedrības uzticību.
Noskatījos tādu dok.filmu- ka Zemeslodes magnētiskais centrs vairs neatrodas Ziemeļpolā un ar katru gadu no tā attālinās,kas vienā brīdī rezultēsies ar globālu katastrofu.
Nu es domāju,ka pirms tam notiks totāla sabiedrības attālināšanās no cita magnētiskā centra - veselā saprāta.

Patiesībā tam pašam Vardem un Berelim vajadzētu punctummagazine sūdzēt tiesā. Jā tam vajag nervus,krampi,galu galā naudu,bet nu nedrīkstētu pieļaut raganu medību turpināšanu un tiesiskā nihilisma n9stirprināšanos.
Punkts!

Andrejs Upitis
pirms 2 gadiem
Nesen indiešu studenti izmeta latviešu meiteni pa logu,(varbūt izvaroja, nezinu) vai par to satoristi rakstītu? Domāju nekad. Bet baltais vīrietis, jā tas gan vienmēr un visur ir un būs varmāka.

Skaisle Jatalniece
pirms 2 gadiem
nauda , kam nauda tam patiesība - cita skaidrojuma šādos gadījumos man nav
vai esi ievērojis, cik nenormāli daudz dārgu auto, māju utt ir Rīgā un paralēli , cik nenormālu daudz nabagu

zini, kamēr noslepkavo un pēc tam rāda patologanatoma ziņojumus ar tiem līķiem un brūcēm , es nevaru skatīties, tik noklausos
tad sākas izmeklēšana un man tad nav laika
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!