Ar bērniem
10.05.2013

Saldais sapnis

Komentē
0

Līva Anna Zacmane ir viena no bērnu literārā konkursa "Mans sapnis" uzvarētājām. Līvai Annai ir 9 gadi un viņa dzīvo Ikšķilē, kur mācās trešajā klasē. Viņai ļoti patīk kaķi un viņa ļoti, ļoti, gribētu pati savu mazu sunīti, trusīti, vai jūrascūciņu -- tāpat kā labākajai draudzenei Beātei. Līvai patīk dejot, zīmēt un rakstīt stāstiņus, bet nepatīk iet uz pulciņiem, jo tad nepaliek brīvas dienas. Vasarā Līvai ļoti patīk Saraiķos mājiņā pie jūras – to jūras nedēļu viņa ar draudzenēm gaida visu cauru gadu.

Saldais sapnis

Reiz kādā pavasara dienā es gāju pastaigāties un iegāju pa kādām durvīm, kas bija apbērtas ar cukuru, tām virsū bija šokolādes krēms un aveņu skaidiņas. Tas līdzinājās sapņu zemei! Es iegāju tur iekšā un gandrīz noģību, viss bija no šokolādes, tur dzīvoja mazas meitenītes, kas braukāja ar savām putukrējuma mašīnām, viss bija rozā un violets! Mazās meitenītes mācēja teikt tikai dažus vārdus, piemēram, "ro", "vio", "zaļ", "sar", "dzel", un pēc brīža viņiem pievienojās mazi rūķīši kuri teica: "Eeessss salabot, tu esi rozzzzzsssssss." Tad atnāca liels milzis un teica – laiks iet trakot! Bet mazās meitenītes tikai braukāja savās mašīnītēs un nekāpa no tām ārā, viņas pat tur gulēja! Un tā es gāju uz lielu, mīkstu gultu, es gribēju to izmēģināt, es tur apgūlos un saldā miegā aizmigu, bet, kad pamodos, atrados savā mīkstajā gultiņā!

Līva Anna Zacmane

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!