ods
pirms 7 gadiem
"Rīgas Laiks" ir fenomens tik mazai zemei kā mūsu un izdot vēl šo žurnālu latviešu valodā - tā, protams, ir ekonomiska pašnāvība. Bet kā jau Tīrona kungs minēja - tas ir nekrofilisks žurnāls. Labam redaktoram - tieši tā - ir jāizglīto sava auditorija, nevis jābaro tā ar čipšiem un saldumiem, kas ir tas, ko mēs gribam ēst bērnībā. Atrast šim žurnālam alternatīvu vēl joprojām nav izdevies, bet kā gan lai rod vēl vienu nekrofilistisku žurnālu, kas atkārto zināmas lietas un cīnās par komatiem pāri visam un pie tam pat necenšas uzrunāt patērētājus. Paldies par to!

Spīdola
pirms 7 gadiem
Intervija ar cilvēku, kurš ir ļoti gandarīts par savu darbu. Ir pamats. Esmu vienmēr bijusi uzticīga šim žurnālam, pat tad,kad mani saniknoja intervija ar to čečenu.
Apsveicu:)) Un paldies:))

Vents Sīlis
pirms 7 gadiem
Ja uz Uldi Tīronu var attiecināt viņa paša aicinājumu izturēties pret "Rīgas Laiku" tieši kā pret estētisku fenomenu, tad jāsaka - lūk, šāds Uldis ir skaists!
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!