Alas Tūbravs
pirms 7 gadiem
Tātad tie pārējie draugi tagad ir runātāji ar pozīciju un Reinis klusās?
Tas, kur nonācis Reinis jau nav nekas īpašs trīssdesmit gados.
Tāpat kā nekas īpašs nav divdesmit gados būt snobam un trakot.
Tieši tapēc te LV ir tik nospiedoši un garlaicīgi dzīvot, jo visi tie, kas varētu pieildīt kultūrtelpu ar kaut ko interesantu evolucionē par baigiem tolerantiem klausītājiem "labākajā gadijumā".Tātad sanāk, ka Reinis atzīst savas desmitgades darba bezjēdzību un tagad baigi toleranti konsultēs politiķus un priecāsies par sen un tālu no šejienes uzrakstītiem tekstiem, un vēl klausīsies citu teiktajā - vai tas nav visvieglākais. Vai cilvēks ar salīdzinoši asu prātu un izteiksmi var atļauties būt tik savtīgs, pasīvs. Ja, tā, tad vismaz LAI nomaina ļūrkājošās mēbeles Birojnicā un tas radio tur arī fonā skanošs ir lieks.

Haris
pirms 7 gadiem
Lai gan man satori loks nekad īsti nav paticis arī intervijā atzītās iedomības un augstprātības dēļ, un konkrēti arī Tukišs sava nacionālnihilisma dēļ, jāatzīst, ka šī intervija rāda viņu kā domāt un tātad mainīties, attīstīties spējīgu cilvēku. Simpātiski.

Spīdola
pirms 7 gadiem
nuuuu, kā lai pasaka. Mani ar lietotājvārdu kailā izbanoja, jo pārkāpu principu ko drīkst Jupiters, to nedrīkst vērsis. Bet - tas bija ne manu kādu labu ideju dēļ, bet tāpēc,ka atļāvos tiem rupjajiem puišiem paspārdīt kājstarpes ar tikpat rupjiem vārdiem, kā viņi spārdīja mani. Un tā tomēr tāda kauna lieta - sacensties rupjībās. Žēl, ka pazuda visi mani teksti. Būtu interesanti palasīt,ko rakstīju, tas ir vienīgais mans zaudējums.
Visādi citādi - te neviens ne atzīts, ne neatzīts ģēnijs nav pakautrējies otru apsaukāt un pazemot. Inteliģentas un dziļas diskusijas ir bijušas, bet mazākumā.
Piemēram, šogad laikam vispopulārākā diskusija bija par IQ saistību ar ģērbšanos - vilkt zeķes sandalēs vai nē.
Lūk:)))

Spīdola
pirms 7 gadiem
Kā es saprotu,tad pirmie Satori radītāji un vadītāji šo portālu tomēr iecerēja,kā intelektuāļu tusiņu, nevis plašu masu virtuālo izpausmju vietu. Un tas sajukums -vai vispārējā pieejamība un visatļautība komentāros rādīja vilšanos pilnīgi visos.
Šobrīd es esmu tādās emocijās kā ir,kad mielojies ap maigu piena teļa gaļu, bet prātā mocies ar tā paša teļa skropstaino melno acu skatienu pirms nokaušanas un visas tās nokaušanas detaļas . Tās, kas sprūdina rīklē cepeša kumosus.

akmens
pirms 7 gadiem
Tev, dzejniek Tukis Reini
Ir liidziiba ar Heini
kaa vaarstulim ar nipeli,
Kaa sardelei ar ....

G.R.
pirms 7 gadiem
Atļaujiet pasmaidīt par "vispārējo pieejamību un visatļautību komentāros"!
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!