Sarunas
07.07.2016

Kino par kino

Komentē
0

Jau piekto gadu biedrība "Ascendum" Rīgas Doma dārzā vasaras sezonā organizē brīvdabas filmu seansus. Šogad, atzīmējot 120 gadus kopš pirmās kinofilmas demonstrācijas Rīgā, par Doma dārza brīvdabas filmu programmas tēmu izvēlēts sauklis "Kino par kino". Līdzīgi kā iepriekšējā gadā, arī šogad filmu programma tiek veidota sadarbībā ar Nacionālo kino centru. Šo programmu ir sakārtojusi kinovēsturniece, NKC informācijas speciāliste Kristīne Matīsa, kuru aicinājām uz sarunu, lai vairāk uzzinātu par filmām, kuras šogad tiks izrādītas Doma dārzā. Sarunā noskaidrojām arī labāko kino skatīšanās veidu. Intervija: Anna Andersone; video: Ģirts Raģelis.

Skatītāji Doma dārzā tiek gaidīti 7., 15., 21. un 28. jūlijā plkst. 22:30, un visos vakaros ieeja pasākumā ir bez maksas. Plašāku informāciju par Rīgas Doma dārza kinovakariem lasiet ŠEIT.

Tēmas

Kristīne Matīsa

autora profils...

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!