Sarunas
12.01.2024

Jānis Danoss "Satori" sarunu ciklā "81+"

Komentē
0

Publicējam sesto sarunu ciklā "81+", tajā Eva Johansone sarunājas Jāni Danosu. Visas "81+" sarunas skaties šeit, jauna saruna – katru piektdienu.

Cikla "81+" autore Eva Johansone saka: "Jānim Danosam šogad aprit 100. Klausoties dzīvesstāstu, nepamet sajūta, ka viņā ir kaut kas no Minhauzena. Neparastā pieredze Danosu veidojusi par diezgan neatkarīgu domātāju un darītāju. Uz vizītkartes zem sava vārda raksta "nekas sevišķs", bet intervijas pirmajās minūtēs apgalvo, ka ir "absolūti nederīgs un nevaldāms cilvēks". Gadsimta laikā viņš bieži nonācis pretrunā ar pastāvošajiem likumiem un iekārtām: "Kas nekļūdās, tas gudrs nekad nepaliek. Tātad, ja neesi kļūdījies, tad tu esi bara dzīvnieks, kas pats savu dzīvi nav dzīvojis"."

Šī ir sestā no septiņām sarunām "Satori" ciklā "81+", kurā žurnāliste Eva Johansone sarunājas ar dažādiem cilvēkiem, kas sasnieguši devīto gadu desmitu – par paveikto, saprasto, sapņiem un nākotni. Jauna saruna katru piektdienu "Satori.lv" un Satori jūtūba kontā "Satori sarunas". 

Sarunu cikls "81+" tapis ar "KRASO Foundation" atbalstu.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!