Aktualitātes
25.02.2022

RIBOCA rīkotāji uz laiku pārtrauc darbu pie šīgada izstādes

Komentē
0

Rīgas Starptautiskās laikmetīgās mākslas biennāles rīkotāji publicējuši oficiālu paziņojumu, ka pārtrauc darbu pie šīgada izstādes rīkošanas un turpmāk sev pieejamos resursus veltīs, lai palīdzētu Ukrainas konfliktā cietušajiem Latvijā.

"Laikā, kad Ukrainā notiek karš, mēs neredzam iespēju turpināt savu ikdienas darbu pie izstādes, ko plānojām atklāt šī gada jūlijā. Mēs turpināsim pildīt savas saistības pret māksliniekiem un partneriem un no visas sirds ceram, ka varēsim atklāt Renē Bloka un Niko Anlkama kūrēto izstādi "Cieņas vingrinājumi", jo cieņa vienam pret otru ir tas, kas šobrīd pasaulē tik ļoti trūkst," teikts biennāles feisbuka lapā ievietotajā paziņojumā.

RIBOCA komanda sola novirzīt visus pieejamos līdzekļus un darbu konfliktā cietušajiem. "Mēs nodrošināsim atbalstu Latvijā, tostarp palīdzot ar juridiskām konsultācijām, izmitināšanu un cita veida jautājumiem," teikts paziņojumā, kur norādīti arī saziņas kanāli palīdzības pieteikumiem: iespējams rakstīt uz e-pastu [email protected] un zvanīt vai sūtīt ziņas "WhatsApp" un "Telegram" platformās uz +371 29147722 (Inese - LV, ENG, RU) vai +371 28932505 (Anastasija - ENG, RU).

Trešās Rīgas Starptautiskās laikmetīgās mākslas biennāles centrālajai izstādei "Cieņas vingrinājumi" bija paredzēts norisināties no 15. jūlija līdz 2. oktobrim Andrejsalā un Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejā. Biennāles galvenais finansētājs kopš tās dibināšanas bijis Genādijs Mirgorodskis, RIBOCA dibinātājas Agnijas Mirogorodskas tēvs un Krievijas zivju pārstrādes uzņēmuma "SZRK" ģenerāldirektors.

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!