Gan Bei
pirms 1 gada
Es naktīs iedomājos, kāpēc es pieņemu, ka tikko iepazīti cilvēki savā jūtu un intelekta līmenī ir dziļi? Dažreiz tā nav taisnība un tas ir OK.

ALISHA ROSS
pirms 1 gada
This is a very joyful day of my life because of the help PRIEST Salami has rendered to me by helping me get my ex-husband back with his magic and love spell. I was married for 6 years and it was so terrible because my husband was really cheating on me and was seeking a divorce but when I came across PRIEST Salami email on the internet on how he helped so many people to get their ex back and help to fix relationships. and make people happy in their relationship. I explained my situation to him and then sought his help but to my greatest surprise, he told me that he will help me with my case and here I am now celebrating because my Husband has changed totally for good. He always wants to be by me and can not do anything without my presence. I am really enjoying my marriage, what a great celebration. I will keep on testifying on the internet because PRIEST Salami is truly a real spell caster. DO YOU NEED HELP THEN CONTACT DOCTOR PRIEST Salami NOW VIA EMAIL: [email protected]. Whatsapp number: +2348143757229 He is the only answer to your problem and makes you feel happy in your relationship...

Dāvis Drēziņš
pirms 1 gada
Daudz domāju, kas ir tie apsvērumi, kas lielai mūsu sabiedrības daļai joprojām neļauj skaidri paust attieksmi pret karu Ukrainā.
Visi šie "viss nat tik viennozīmīgi", "karš ir slikts" u.tml. viedokļi. It īpaši jocīgi to ir dzirdēt no cilvēkiem, kuriem ar dzīvi Latvijā it kā nebūtu problēmas.

Paula Zvejniece
pirms 1 gada
Es jau mēnešiem domāju tikai par vienu - par cilvēciskajām attiecībām darbavietā. Par to, cik daudz enerģijas mēs iztērējam uz "profesionalitāti" - centieniem izlikties nejūtīgāki, ieturētāki, nerādīt, ka mums sāp. Bet sāp gan, un personiski - dziļi, krūtīs. Un ka vispār viss, kas notiek darbavietā, galu galā notiek starp cilvēkiem, un tad mēs ejam mājās, un turpinām par to domāt. Mēs ar profesionālām pārrunām, pareizajā balss tonī, gudrām sejas izteiksmēm, mēģinām risināt starpcilvēciskās problēmas, par kurām ārpus darba attiecībās mēs strīdētos, vai kliegtu vai dzertu vai raudātu. Jau mēnešiem es ne par ko citu vispār nedomāju.
 ATGRIEZTIES UZ RAKSTU

PĒC TĒMAS SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!