Foto: Alfrēds Ulmanis
 
Aktualitātes
29.06.2019

Foto: Piektdien Cēsīs pulcējās un sarunājās teju 10 000 lampistu

Komentē
0

Piektdien, 28. jūnijā, ar drosmīgām sarunām un dinamiskiem politiķu dueļiem pie DJ pults norisinājusies Sarunu festivāla "Lampa" pirmā diena. Arī "Satori" rīkotā diskusija "Kāpēc puikas neraud?" aizritējusi godam, pulcinot vismaz 150 klausītāju.

Piedaloties 10 000 cilvēkiem, piektdien Cēsu pils parkā atklāts piektais Sarunu festivāls "Lampa". Tā pirmajā dienā notikuši aptuveni divi simti pasākumu, īpašu interesi piesaistot diskusijai "Eiropas Savienība – mazāk vai vairāk?", kurā piedalījās jaunievēlētais Valsts prezidents Egils Levits un premjerministrs Krišjānis Kariņš. Pirmo reizi festivāla vēsturē diena izskanējusi ar "Politiķu disko", kur, iejūtoties DJ lomā un izdancinot visu Cēsu pils parku, saviem muzikālajiem spēkiem mērojušies Latvijas politiķi.

"Satori" diskusija "Kāpēc puikas neraud?" pulcēja aptuveni 150 dažādu paaudžu klausītājus, kuriem bija iespēja iesaistīties sarunā par dzimumu lomu stereotipiem.  To vadīja žurnāliste Rita Ruduša, bet uz skatuves runāja uzņēmēja un "Digital Freedom Festival" vadītāja Dagnija Lejiņa, filozofs un uzņēmējs Igors Gubenko, dzejnieks un interneta žurnāla "Satori" galvenais redaktors Henriks Eliass Zēgners un komiķis un "Comedy Latvia" dalībnieks Aleksandrs Guzenko. Diskusijas ierakstu iespējams noskatīties šeit.

Sarunu festivāls "Lampa 2019" turpināsies šodien, 29. jūnijā, Cēsu pils parkā ar daudzām un dažādām drosmīgām sarunām visām vecuma grupām un īpaši gaidīto "Politiķu cepienu". Atsevišķa programma sarūpēta arī jauniešiem ("Īssavienojums") un pašiem mazākajiem "Lampas" apmeklētājiem ("MiniLAMPA"). Ieeja festivālā ir bez maksas. Plašāk par "Lampas" programmu lasiet festivāla mājaslapā!

Foto: Alfrēds Ulmanis un Juris Ross
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!