Bez-nopietni
09.11.2004

Divi stāsti par veselību

Komentē
0

Cik gan bieži mēs viens otram novēlam: “Laimi, prieku, veselību”, neaizdomājoties par šo vārdu dziļo jēgu. Neaizdomājamies, ka veselība ir visdārgākais, kas mums ir. Šie būs stāsti par diviem cilvēkiem, kuri rūpējas par savu veselību.

Kolēģi domāja - esmu stāvoklī

Monika Grīnberga ir 35 gadus veca vēstures skolotāja. Viņas erudīciju, enerģiskumu un optimismu augstu novērtē gan skolēni, gan arī kolēģi. Vairāk par panākumiem darbā Monika lepojas ar savu lielisko ģimeni - vīru Andri un abiem dēliem.

Jaunās sievietes dzīvesprieku aptumšoja sūdzības par savu ārējo izskatu un veselību.

Es nebiju stāvoklī!

Biju pieņēmusies svarā!

Es jutu, ka kļūstu apaļīgāka, taču nepievērsu tam lielu uzmanību. Vairāk uztraucos par slikto pašsajūtu, jo īpaši vēdera dēļ. Mans vēders bieži bija uzpūties un smags.

Kādu dienu kolēģe man smalkjūtīgi jautāja, kurā grūtniecības mēnesī esmu? Tagad man par to nāk smiekli, bet tajā brīdī es jutos šokēta. Es nebiju stāvoklī! Es biju pieņēmusies svarā par 10 kilogramiem! Uzreiz pieteicu karu liekajam svaram. Es izmēģināju visu iespējamo, taču nekas nelīdzēja. Biju jau gatava padoties.

Lielisks izskats - lieliska pašsajūta!

Kādā avīzē izlasīju rakstu par BioDrain - Dānijā ražoto organisma attīrīšanas līdzekli. Es sapratu, ka man nevis jācīnās ar savu ķermeni, bet gan tam jāpalīdz.

Tajā pašā dienā aptiekā nopirku BioDrain un sāku to lietot. Mana ķermeņa reakcija bija satriecoša! Biežāk nācās apmeklēt tualeti. Mainījās ķermeņa aromāts. Pēc nedēļas uz sejas parādījās mazas pūtītes. Tas viss liecināja, ka no organisma sāk izdalīties liekais šķidrums, toksīni un šlakvielas. Es turpināju lietot BioDrain. Pēc 10 - 12 dienām ķermenis bija atguvis savu normālo aromātu, bet mana sejas āda bija kļuvusi gludāka un izskatījās daudz labāk. Sešas nedēļas ilgā kursa noslēgumā mans vēders izskatījās perfekti. Es pati biju enerģijas pilna!

Savu labo izskatu un lielisko pašsajūtu biju ieguvusi, sevi nemokot. BioDrain iemācīja man rūpēties par savu ķermeni!

Orgasms bez ejakulācijas - tas man tiešām palīdzēja

Edgars Pogrežskis ir 32 gadus vecs apdrošināšanas aģents. Viņa spriestspēju un prasmi iziet no grūtām situācijām augstu vērtē gan kolēģi, gan sievietes. Vairāk par panākumiem darbā Edgars lepojas ar savu lielisko automašīnu - jaudīgo, sudraboto Toyotu.

Jaunā vīrieša dzīvesprieku aptumšoja sūdzības par savu ārējo izskatu un veselību.

Man nebija nomiris kāds radinieks!

Es biju pārtraucis rūpēties par sevi!

Es jutu, ka mans optimisms un interese par dzīvi bija zuduši. Aizvien biežāk pēc darba jutos noguris un iztukšots. Ievēroju, ka kolēģi slepus uzmet man līdzjūtīgus skatus. Kādu dienu kolēģis Viktors man smalkjūtīgi pajautāja, vai man nomiris kāds radinieks? Tagad tas mani neuztrauc, bet tajā brīdī jutos pārsteigts. Man nebija nomiris radinieks! Es biju pārstājis rūpēties par sevi!

Uzreiz pieteicu karu sliktajai pašsajūtai. Vakarā, kad kolēģi devās mājās, es paliku darbā ilgāk - pasūtīju picu un sērfoju internetā. Pornolapas, videočats, meitenes pēc izsaukuma. Pat sarunāju kolēģi, ar kuru kopā devāmies uz svingeru klubu. Izmēģināju visu iespējamo, taču nekas nelīdzēja. Biju jau gatavs padoties.

Lielisks izskats - lieliska pašsajūta!

Tad kāds man ieteica ierakstīt meklētājā vārdus orgasm without ejaculation. Sākumā es pret to izturējos ar neticību. Taču es pamēģināju un rezultāti bija patiešām pārsteidzoši. Mana ķermeņa reakcija bija satriecoša! Biežāk nācās apmeklēt tualeti. Pēc nedēļas uz rokām parādījās mazas pūtītes. Es turpināju vingrināties.

Es lieliski tiku galā ar darba uzdevumiem, un priekšniecība ar mani bija apmierināta. Es ātrāk pabeidzu darbu un man atlika vairāk brīva laika, ko vingrināties. Es pats biju enerģijas pilns! Tik labi nebiju juties kopš pusaudža gadiem.

Savu lielisko pašsajūtu biju ieguvis, sevi nemokot. Tas patiesi bija vienkārši - ierakstot meklētājā trīs vārdus - orgasm without ejaculation.

Šie trīs vārdi ir izmainījuši visu manu dzīvi!

(stāsti tapuši, izmantojot “Privātajā dzīvē” un „Sestdienā” publicētos materiālus)

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!