Fragments no Laimas Eglītes darba "MASKA I" (2014).
 
Aktualitātes
02.03.2022

Aicina atbalstīt Ukrainu, iegādājoties Latvijas mākslinieku darbus

Komentē
0

Mākslas un kultūras portāla "Arterritory.com" tiešsaistes galerijā "Atbalstissimo" par ziedojumiem Ukrainas atbalstam iespējams iegādāties profesionālu Latvijas mākslinieku darbus.

"Projekts "Atbalstissimo" ir pandēmijas laika iniciatīva. Tas sākotnēji tapa kā instruments, ar kura palīdzību atbalstīt māksliniekus," raksta projekta īstenotāji. "Taču šobrīd, kad pandēmija sākusi atkāpties un mēs visi cerējām atgriezties pie normālas, cilvēcīgas dzīves bez ierobežojumiem un draudiem, ir noticis prātam neaptveramais – agresīvs Krievijas Federācijas iebrukums Ukrainas zemē. Šajā situācijā neviens no mums nevar palikt malā."

Galerijā par ziedojumiem nopērkami tādu Latvijas mākslinieku kā Miķeļa Fišera, Laimas Eglītes, Envijas, Ivetas Gabaliņas, Indriķa Ģelža, Ata Jākobsona un citu darbi. Visi gūtie ienākumi tiks ziedoti ziedot.lv izveidotajam kontam Ukrainas atbalstam.

"Arterritory.com" aicina ari citus Latvijas profesionālos māksliniekus ziedot darbus. Lai to izdarītu, nepieciešams rakstīt [email protected].

"Visi kopā mēs uzvarēsim. Un uzvarēs Ukraina. Šai lepnajai un brīnišķīgajai valstij un tās cilvēkiem ir nepieciešama mūsu palīdzība," raksta "Arterritory.com".

 

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!