Foto: Unsplash.com
 
Aktualitātes
06.11.2020

Vismaz līdz 6. decembrim aizliedz visus publiskos pasākumus

Komentē
0

Šodien notikušajā Ministru kabineta ārkārtas sēdē saistībā ar "Covid-19" atkārtotu uzliesmojumu lemts no 9. novembra līdz 6. decembrim noteikt ārkārtas stāvokli valstī. Tas paredz virkni stingru ierobežojumu, kas būtiski ietekmēs kultūras jomu.

Valdība lēmusi atcelt un aizliegt visus publiskos pasākumus (piemēram, teātra izrādes, koncertus) klātienē. Minētais aizliegums neattiecas uz ārtelpās organizētām sapulcēm, gājieniem un piketiem, kuros piedalās ne vairāk kā 50 cilvēki.

Kultūrvietas (muzeji, izstādes, bibliotēkas u.c.) paliks atvērtas, taču darbu varēs uzsākt ne agrāk kā plkst. 6.00 un beigt ne vēlāk kā plkst. 20.00.

Kultūrvietās un izstāžu norises vietās iekštelpās un ārtelpās (ja netiek organizēts pasākums) vajadzēs papildus nodrošināt, ka:

  • attiecīgajā vietā vienlaikus atrodas ne vairāk kā 50 % no kopējā iespējamā cilvēku skaita, ko pieļauj apmeklētājiem pieejamā telpu platība un infrastruktūra;
  • apmeklētāji ierodas tikai individuāli, izņemot vienas mājsaimniecības locekļus;
  • notiek apmeklētāju vienvirziena plūsma.

Vairāk par ierobežojumiem iespējams lasīt Ministru kabineta mājaslapā.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!