Aktualitātes
10.03.2020

Ventspilī koncertēs Ērlends Eije un grupa "La Comitiva"

Komentē
0

Koncertzāles "Latvija" sezonas izskaņā, 6. jūnijā, Ventspilī savu vienīgo koncertu Latvijā sniegs pazīstamais norvēģu mūziķis, komponists, dziedātājs Ērlends Eije (Erlend Øye) kopā ar grupu "La Comitiva" no Sicīlijas Itālijā.

Latvijas klausītāji Ērlendu Eiji pazīst kā populārā norvēģu dueta "Kings Of Convenience" dalībnieku un kolektīva "Whitest Boy Alive" dibinātāju un līderi, tāpat Eije ieguvis atpazīstamību citos projektos, tostarp sadarbojoties ar "Röyksopp", Hosē Gonsalesu (José González) un virkni citu mūziķu, domubiedru. 2012. gadā pēc pārcelšanās uz Sirakūzām Sicīlijā Ērlends Eije galveno uzmanību veltījis muzicēšanai kopā ar vietējo kolektīvu "La Comitiva". Jaucot tradicionālās skaņas ar atskaņām no Dienvidamerikas, mūziķu četrotnes daiļradē joprojām atbalsojas "Kings Of Convenience" akustiskā intimitāte. Pēdējo pāris gadu laikā šī muzikālā savienība koncertējusi daudzviet Eiropā, kā arī devusies vairākās turnejās pa Dienvidamerikas valstīm, uzstājoties Čīlē, Ekvadorā, Kolumbijā, Peru, Argentīnā, Brazīlijā un Urugvajā.

Ērlenda Eijes un viņa sicīliešu domubiedru "La Comitiva" koncerts Ventspilī būs norvēģa otrā atgriešanās Latvijā pēc teju 14 gadiem, kad "Kings Of Convenience" Rīgā sniedza līdz šim vienīgo koncertu Latvijā.

Biļetes uz koncertu 6. jūnijā koncertzālē "Latvija" nopērkamas "Biļešu paradīzes" tirdzniecības tīklā. Līdz 16. martam tās nopērkamas par "cīruļu" jeb "early bird" cenām. Koncertam tuvojoties, biļešu cena pieaugs.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!