Aktualitātes
11.11.2021

Tiešsaistē klausāma audiogrāmata ar Kaspara Znotiņa un Lauras Čaupales ierunātu "Lāčplēsi"

Komentē
0

11. novembrī tiešsaistē atvērta jauna audiogrāmatu platforma "Audillo", kas, svinot Lāčplēša dienu, piedāvā noklausīties Andreja Pumpura eposu "Lāčplēsis". To ierunājis Jaunā Rīgas teātra aktieris Kaspars Znotiņš un režisore Laura Čaupale.

"Lāčplēsis" klausāms bez maksas un platformas veidotāji aicina izmantot iespēju to noklausīties gan skolēnus, gan citus interesentus.

"Šāds satura nodošanas veids nav jaunums. Apgūstot audio saturu angļu valodā, pamanīju, cik ļoti tas paplašina zināšanu bāzi un vārdu krājumu. "Audillo", manuprāt, ir solis tuvāk tam, lai dotu papildu iespēju apgūt pasauli latviešu valodā un bagātinātu latviešu valodas lietojumu ikdienā. Turklāt ne mazāk svarīgi – tas viss bonusā ar ļoti labiem izrunas piemēriem ausīs!" stāsta "Audillo" projekta vadītāja Inga Priedīte.

Pašlaik "Lāčplēsis" ir vienīgā audiogrāmata platformām, taču projekta veidotāji turpinās papildināt bibliotēku un aicina  klausītājus sniegt savus ieteikumus nākamo grāmatu izvēlēm.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!