Aktualitātes
03.09.2020

"Satori" un "Lampa" aicina uz terapeitisku sarunu ar pusaudžiem

Komentē
0

Piektdien, 4. septembrī, plkst. 16:00 festivāla "Lampa" ietvaros klātienē un tiešraidē notiks "Satori" rīkota terapteitiska saruna "Man riebjas skola".

Tajā četri jaunieši, pielaikojot dažādus skatpunktus, analizēs problēmas, ar kurām viņi saskaras skolā, kā arī meklēs risinājumus, kas ļautu veidot iekļaujošāku un empātiskāku skolas vidi.

Sarunu vadīs pusaudžu psihoterapeits un publicists Nils Sakss Konstantinovs, piedalīsies arī antropoloģe Māra Neikena, kas daudz pētījusi vardarbību.

Saruna būs klausāma gan klātienē Balasta dambī 15, skvēriņā pie "Swedbank" centrālās ēkas, gan tiešraidē portālā "Satori.lv" un "Satori" feisbuka lapā.

Sarunas norisi iedvesmojusi bilingvālā Satori avīze "Man riebjas skola / Меня достала школа", kurā no dažādiem leņķiem aplūkota gaidāmā izglītības reforma "Skola2030", pamatizglītības ideāli un problēmas. Klātienē ikvienam būs iespējams iegūt arī savu avīzes eksemplāru. Sākot no 28. augusta vasaras avīze dažādās Rīgas un Latvijas kultūrvietās pieejama bez maksas.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!