Foto: Unsplash.com
 
Aktualitātes
01.06.2020

"Satori" iegūst "Google" mediju atbalsta fonda finansējumu

Komentē
0

Priecājamies ziņot, ka interneta žurnāls "Satori" ir viens no 5300 medijiem visā pasaulē, kas saņēmis "Google" radītā mediju atbalsta fonda finansējumu.

"Google" "Žurnālistikas ārkārtas atbalsta fonds" (Journalism Emergency Relief Fund) veidots, lai palīdzētu mazajiem un vidējiem ziņu medijiem pārciest "Covid-19" radīto krīzi un turpināt nodrošināt augstvērtīgu saturu arī ārkārtas situācijā. Šim nolūkam "Google atvēlējis vairākus desmitus miljonus dolāru, uz ko pretendēja 12 000 mediju no 140 valstīm. Atbalstītie mediji saņems no 5000 līdz 30 000 dolāru lielu finansējumu, ar kura palīdzību stiprināt ziņu kapacitāti. Starp tiem ir arī "Satori", kas saņems 5000 dolāru jeb 4488 eiro lielu atbalstu.

"Šis ir sarežģīts periods visiem Latvijas medijiem un jo sevišķi grūts kultūras NVO, kas, par spīti aktīvai kultūras NVO iesaistei risinājumu meklēšanā, ne tikai neredz reālu valdības atbalstu, bet arī politisko gribu un stratēģisku redzējumu nozares ilgtspējas nodrošināšanai," atzīst biedrības "Ascendum" vadītāja un interneta žurnāla "Satori.lv" izdevēja Antonija Skopa. "Lai arī šis finansējums nav liels un neatrisinās problēmas, kas tikai briest kultūras nevalstiskajā sektorā, apziņa, ka kāds izprot lokālu organizāciju nozīmi sabiedrības saliedēšanā, palīdz nezaudēt entuziasmu, kas tik ļoti nepieciešams, lai turpinātu darbu."

Vairāk informācijas par "Google" "Žurnālistikas ārkārtas atbalsta fondu" pieejams šeit.

Ja arī tu vēlies novērtēt "Satori" darbību ar ziedojumu, vari to izdarīt šeit!

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!