Aktualitātes
24.03.2021

"Rīgas Laiks" publicēs lasītāju iepazīšanās sludinājumus

Komentē
0

Žurnāls "Rīgas Laiks" uzsāk "Lēnas un nepareizas iepazīšanās kantori", caur kura starpniecību aicina lasītājus iesūtīt iepazīšanās sludinājumus.

Izmantot "Lēnas un nepareizas iepazīšanās kantori" aicināti visi, kuri vēlas žurnāla lappusēs "iepazīties ne tikai ar sevi, bet arī citiem cilvēkiem" un "atrast sievu, vīru, vēstuļu draugu vai jaunu, interesantu ienaidnieku".

"Dārgie "Rīgas Laika" lasītāji, kuriem apnicis draudzēties vienīgi feisbukā vai sviesta cibā vai vēl kādā citā nedzīvā tīklā un kuri cieš no vientulības, piedāvājam jums iepazīties savā starpā lēnām un nepareizi – ar īstu, fizisku vēstuļu palīdzību," raksta žurnāls.

Lai izmantotu "Lēnas un nepareizas iepazīšanās kantori", nepieciešams sūtīt sludinājumu uz "Rīgas Laika" redakciju ([email protected]) līdz 26. martam. Izdevuma redakcija, novērtējot vēstules stilu un asprātību, publicēs vai nepublicēs to žurnālā. Atbildes uz sludinājumu – fiziskas vēstules formā – tiks pārsūtītas tā autoram.

 

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!