Kārlis Kazāks.
 
Aktualitātes
02.08.2022

Pļavnieku bērzu birzī notiks bezmaksas koncerti un izrāde

Komentē
0

No jūnija bērzu birzī Pļavniekos aktīvi darbojas kultūrtelpa "Strops". Arī augustā katru otro trešdienu un katru otro sestdienu tur notiks dažādi neliela formāta koncerti un izrādes bez maksas. 

3. augustā plkst. 19.00 Pļavnieku "Stropā" viesosies dziesminieks Kārlis Kazāks ar akustisku vasaras koncertu. Mūziķis izpildīs dziesmas, kuras nenospēlēja pagājušajā vasarā, kad muzicēšanu pie Pļavnieku “Stropa” iztraucēja nupat nolūzušais koks.

13. augustā plkst. 12.00 Rēzeknes teātris "Joriks" piedāvās skatītājiem Edgara Niklasona mēmo detektīvu visai ģimenei "Cauruļzobis vienīgais". Stāsts būs par mīlestību un sapratni vienā cēlienā. Izrāde ir bez vārdiem, piemērota gan lieliem, gan maziem skatītājiem.

17. augustā plkst. 19.00 “Strops” aicina uz Antas Eņģeles un Marko Ojalas koncertu. Anta un Marko kopā muzicē jau 15 gadus. Marko Ojala ir profesionāls bajānists un baritons no Somijas ziemeļiem, turklāt pārvalda arī ģitāru un mandolīnu. Viņam pievienosies Antas Eņģeles zemais balss tembrs un harizma.

27. augustā plkst. 12.00 Arnis un Laima Miltiņi aicina ģimenes ar bērniem tikties koncertā – sarunās un dziesmās ar skatītāju līdzdalību. Programmā skanēs Arņa Miltiņa un citu komponistu dziesmas ar Ineses Zanderes, Andra Akmentiņa, Knuta Skujenieka un citu dzejnieku vārdiem.

Noslēdzot vasaras kultūrtelpas "Stropi" pasākumu programmu,  31. augustā plkst. 19.00 uzstāsies duets "Čipsis un Dullais", kuri savu žanru raksturo kā "jaunā viļņa šlāgeri". 

Ar plašāku informāciju par pasākumu programmu augustā var iepazīties šeit. Ieeja pasākumos bez maksas. “Strops” atrodas Andreja Saharova ielā 30.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!