Aktualitātes
24.10.2022

Koncertzālē "Latvija" uzstāsies grupa "GoGo Penguin"

Komentē
1

Sestdien, 19. novembrī, koncertzālē "Latvija" notiks mūsdienu džeza trio "GoGo Penguin" (Lielbritānija) koncerts. Uzstāšanās Ventspilī būs trio vienīgais koncerts Latvijā.

Mančestrā dibinātajā apvienībā spēlē pianists Kriss Ilingvorts (Chris Illingworth), basģitārists Niks Bleka (Nick Blacka) un sitaminstrumentālists Džons Skots (Jon Scott). Mūzikas apskatnieks "Line of Best Fit" "GoGo Penguin" nosaucis par "britu džeza "Radiohead"".

Trio savu mūziku raksturo kā sintēzi starp roku, džezu un minimālismu, ko iedvesmojuši tādi elektroniskās mūzikas mākslinieki kā "Aphex Twin" un "Four Tet". Apvienības mūzikā saklausāmi breikbīti, minimālistiskas klavieru melodijas, spēcīgas basa līnijas, elektronikas iedvesmotas bungu partijas un himniski rifi. "GoGo Penguin" skanējumā saklausāms daudz ietekmju un atsauču, taču vienlaikus tas ir jauns un drosmīgs.

2014. gadā "GoGo Penguin" izdotais ieraksts "v2.0", kas tapis izdevniecības "Gondwana Records" paspārnē, nominēts prestižajai "Mercury" balvai kā gada albums.

"GoGo Penguin" šajā gada nogalē apceļo ne tikai Lielbritāniju, bet arī Eiropu. Paredzēti vairāki koncerti tādās valstīs kā Vācija, Šveice, Īrija, Grieķija, Spānija un Nīderlande. Vienīgais koncerts Latvijā notiks Ventspilī, koncertzālē "Latvija" 19. novembrī plkst. 19.00.

Biļetes uz koncertu nopērkamas "Biļešu Paradīzes" tirdzniecības tīklā. Koncerts pārcelts no 12.03.2022. Iepriekš iegādātās biļetes derīgas.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
1

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!