foto: Wikimedia Commons
 
Aktualitātes
30.04.2023

Grāmatā izdos fragmentus no Eimijas Vainhausas dienasgrāmatām

Komentē
0

Drīzumā Lielbritānijā iznāks grāmata "Amy Winehouse: In Her Words" ("Eimija Vainhausa: pašas vārdiem"), kurā būs iekļauti līdz šim nepublicēti ieraksti no pāragri mirušās dziedātājas Eimijas Vainhausas dienasgrāmatām, dziesmu teksti rokrakstā un personīgas fotogrāfijas. Grāmatu plānots laist apgrozībā divas nedēļas pirms Vainhausas 40. dzimšanas dienas, ko dziedātāja būtu sagaidījusi šīgada septembrī. 

Vaihausas vecāki Mičs un Dženisa Vainhausi, kuri atbalstījuši grāmatas iznākšanu, priekšvārdā raksta: "Šī skaistā, jaunā Eimijas nošu un mūzikas kolekcija parāda citu Eimijas pusi, jautru un asprātīgu. Mēs gribējām dalīties tajā ar Eimijas faniem, lai arī viņi var iepazīt Eimiju viņas pašas vārdiem."

Dziedātāja Eimija Vainhausa, kas ilgstoši cīnījās ar alkohola atkarību un mentālās veselības problēmām, mira 2011. gada 27. jūlijā pēc saindēšanās ar alkoholu.

"Šī dziļi personīgā un atklātā grāmata, kas piepildīta ar Eimijas domām un emocijām, parāda mākslinieci, kas sapņoja lielus sapņus un dziļi juta līdzi," raksta izdevniecības "HarperCollins" pārstāve Liza Šarkija, "mēs esam lepni izdot šo loloto piemiņas izdevumu un pateicīgi Eimijas vecākiem – Dženisai un Mičam – par to, ka viņi dalās savas meitas stāstā šajā jūtīgajā un skaistajā grāmatā."

70 000 mārciņu lielā autoratlīdzība par grāmatas izdošanu tiks ziedota Eimijas Vainhausas fondam (Amy Winehouse Foundation). Eimijas tēva Miča dibinātais labdarības fonds kopš 2011. gada atbalsta jauniešus, kuri nonākuši nelabvēlīgā situācijā, nodrošinot atturības programmas, mūzikas terapiju un mājokļus rehabilitācijai.

Izdevniecība "HarperCollins" grāmatu atvērs šīgada 31. augustā.

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!