Aktualitātes
30.06.2021

"Rīga Jūrmala" aicina uz konferenci par digitālo transformāciju kultūrā

Komentē
0

Festivālā "Rīga Jūrmala" norisināsies tiešsaistes konference "Digitālā transformācija kultūrā", kurā starptautiski dalībnieki dalīsies pieredzē par to, kā digitālie rīki ietekmē skatuves un vizuālās mākslas radīšanas iespējas un radošā procesa organizāciju.

Konferencē uzstāsies daudzu Eiropā un citur pasaulē pazīstamu kultūras organizāciju, festivālu un citu projektu pārstāvji. Par digitalizācijas nozīmi kultūrā stāstīs Deivids Bērks, Londonas simfoniskā orķestra vadītājs, un Johans Magnusons, Zviedrijas Digitālo inovāciju centra direktors.  Tiks apspriests arī digitālo rīku pielietojums satura veidošanā, par ko pieredzē dalīsies Alēns Dufo, Montrē Džeza festivāla digitalizācijas projekta pārstāvis, kā arī Projekta "In VR we trust" autori un kuratori Daniels Hengsts un Klemenss Šolls. Konferenci noslēgs triju mārketinga speciālistu - Hilarijas Naitas, Berinas Hagi un Mikaelas Braunas - stāstījums par digitālo rīku izmantošanu administratīvās efektivitātes uzlabošanai. Katru lekciju papildinās arī diskusijas ar attiecīgo jomu speciālistiem. Pārējie dalībnieki vēl tiks izziņoti.

Konference norisināsies otrdien, 6. jūlijā, no plkst. 10:00 līdz 14:30. Biļetes iespējams iegādāties festivāla "Rīga Jūrmala" mājaslapā.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!