Aktualitātes
12.10.2021

"Dirty Deal teatro" piedāvās izrādi saņemt pakomātā

Komentē
0

"Dirty Deal teatro" 6. un 7. novembrī piedāvās skatītājiem piedalīties izrādē-telefona zvanā "Piederības vingrinājumi", kas sāksies ar sūtījuma saņemšanu pakomātā.

"Kā kopīgas atmiņu ainas radīšana var mūs savest kopā laikā, kad kopā būšana kļuvusi sarežģīta?" jautā izrādes "Piederības vingrinājumi" radošā komanda Jānis Balodis, Katrīna Dūka, Barbara Lehtna un Kristina Hudenko. Izrādes līdzautori un dalībnieki ir 20 Latvijas iedzīvotāji. Izrāde būs pieejama latviešu, kā arī krievu un angļu valodās.

"Piederības vingrinājumus" veido patiesi stāsti par brīžiem vai notikumiem, kuros cilvēki mēģinājuši atrast ceļu pie līdzcilvēkiem, vai tieši pretēji – izvēlējušies to nedarīt. Katrs stāsts aplūko pieņemšanu, kā arī upurus, kas jānes, mēģinot kaut kur iejusties.

Viena no izrādes veidotājām, igauņu māksliniece Barbara Lehtna stāsta: "Cita šī darba versija pirmizrādi piedzīvoja pagājušajā pavasarī Igaunijā. Atsauksmes, ko dzirdējām, bija aizkustinošas. Tā bija reakcija, kas lika mums turēties pie šīs idejas, lai gan nekas nebija skaidrs. Mums tiešām šķiet, ka cilvēkiem tas ir nepieciešams. Cilvēkiem vajag citus cilvēkus. Pēc manām domām, tieši tāpēc teātris eksistē."

Katrs "Piederības vingrinājumu" skatītājs pāris dienas pirms izrādes pakomātā saņems paciņu, kurā atradīsies piecas aploksnes ar fotogrāfijām. Uz aploksnēm būs atrodami telefona numuri un laiki, kurā uz šo numuru zvanīt. Izrādes laikā skatītāji pieredzēs piecus intīmus stāstus no svešiniekiem, kas nekad neatklāj savu identitāti.

Precīzāku informāciju par izrādes kārtību atradīsiet mājaslapā vai biļešu tirdzniecības platformā Bezrindas.lv.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!