Aktualitātes
06.05.2021

Šīgada Valmieras vasaras teātra festivāls būs veltīts bērniem un jauniešiem

Komentē
0

Valmieras vasaras teātra festivāls, kas šogad notiks no 6. līdz 8. augustam, būs veltīts bērniem un jauniešiem, aicinot māksliniekus un apmeklētājus ieraudzīt pasauli cita acīm.

"Ar šī gada programmu organizatori vēlas veicināt sabiedrības saliedētību, empātiju un savstarpējo iecietību, kas īpaši svarīga laikā, kad dažādi informācijas lauki, "sociālie burbuļi" un nepārvarama vara grauj mierīgu līdzāspastāvēšanu," teikts paziņojumā presei. Festivāls notiks atbilstoši pandēmijas apstākļiem un ierobežojumiem, kas tobrīd būs spēkā.

Festivāla priekšplānā izvirzīta jaunā paaudze, cenšoties izprast un sajust bērnu un pusaudžu redzējumu uz pasauli. Visi plānotie jaundarbi top, ieklausoties un respektējot viņu intereses, aktuālās tēmas un iesaistot arī radošajā procesā. Izrādes veidos Krista Burāne, Paula Pļavniece, Toms Treinis, Māra Uzuliņa, Klāvs Mellis, Liene Grava, Pamela Butāne, Ance Muižniece, Artūrs Dīcis un citi. 

Šis būs festivāla sestais gads. Radošais darbs pie programmas sagatavošanas notiek, rēķinoties gan ar situāciju, kad pulcēšanās būs atļauta, gan tādu, kurā skatītāju klātbūtne būs ierobežota vai nebūs iespējama vispār.

Festivāla programmu un biļetes plānots izsludināt līdz jūlija sākumam. Informācija būs pieejama festivāla mājaslapā un festivāla sociālo tīklu kanālos Facebook un Instagram.

 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!