Aktualitātes
29.03.2020

Publiskās vietās drīkstēs pulcēties ne vairāk kā divi cilvēki vai ģimene

Komentē
0

Lai ierobežotu "Covid-19" izplatību, turpmāk publiskās vietās varēs pulcēties ne vairāk kā divi cilvēki vai ģimene, pēc ārkārtas sēdes 29. martā paziņojis Ministru kabinets.

Jaunie ierobežojumi attiecas gan uz publiskām iekštelpām, gan ārtelpām, kur būs jāturpina arī īpaši ievērot divu metru distanci no citiem cilvēkiem, savukārt minētie ierobežojumi neattiecas uz tām personām, kuras veic darba vai dienesta pienākumus.

"Šodien valdības sēdē mēs pieņēmām, varētu teikt, vienkāršu rīkojumu, ko viegli atcerēties, tas ir – "divi un divi". Turpmāk pulcēšanās būs ierobežota līdz diviem cilvēkiem un divu metru atstarpe jāievēro katram," pēc valdības sēdes neklātienes preses konferencē pastāstīja premjers Krišjānis Kariņš.

Sakarā ar "Covid-19" epidēmiju Latvijā līdz 14. aprīlim noteikts ārkārtas stāvoklis, kura laikā slēgta lielākā daļa publisko iestāžu un aizliegti publiski pasākumi. Šobrīd Latvijā saslimuši jau 347 cilvēki.

Arī "Satori" aicina ievērot piesardzības pasākumus un izvēlēties laiku pavadīt mājās (dažas idejas, ko darīt, meklē šeit).

 

Tēmas
 

Patika šī publikācija? Atbalsti interneta žurnālu “Satori” un ziedo tā darbībai!

SAISTĪTI RAKSTI

Satori

PIESAKIES SATORI JAUNUMIEM!



Satori

Pievienojies Satori - interesantākajam interneta žurnālam pasaulē.

Satori
Satori
Ielogojies
Komentē
0

Sveiks, Satori lasītāj!

Neuzbāzīgu reklāmu izvietošana palīdz Satori iegūt papildu līdzekļus satura radīšanai un dažādo mūsu finanšu avotus, sniedzot lielāku neatkarību, tādēļ priecāsimies, ja šeit atspējosi savu reklāmas bloķēšanas programmu.

Paldies!